Blockchain Stories
Ethena Labs integreert USDe op Bybit en ENA stijgt 9%
Altcoin Bybit Crypto Exchange Nieuws

Ethena Labs integreert USDe op Bybit en ENA stijgt 9%

Ethena Labs kondigt vandaag de integratie van het USDe token als onderpand op de crypto exchange Bybit aan. Een belangrijk moment voor de startup, die bekend staat om zijn synthetische stablecoin.

De integratie belooft nieuwe mogelijkheden voor crypto traders en een verhoogde potentie voor rendement. Om dit nieuws te vieren geeft Bybit aan alle nieuwe gebruikers $40 en 10% korting op de handelskosten.

Een frisse wind in de stablecoin markt

Met de toevoeging van het USDe token als onderpand op Bybit kunnen gebruikers nu futures verhandelen en tegelijkertijd (in potentie) rendement ontvangen op hun onderpand. Houd er rekening mee dat Bybit gestopt is met het aanbieden van futures in Nederland.

Wel leuk voor Nederlanders is dat je geen fees betaalt wanneer je Bitcoin of Ethereum verhandeld met USDe. En USDe wordt geïntegreerd in de Bybit Earn omgeving.

USDT is als stablecoin altijd de marktleider op crypto exchanges, maar daar lijkt nu met deze samenwerking een kleine verschuiving te ontstaan. En het feit dat je met USDe in potentie rendement kan ontvangen, zelfs als je het als marge aanhoudt, is een unieke incentive en klinkt aantrekkelijker dan USDT.

Ethena zet strategische stappen om haar stablecoin buiten de DeFi sector om op de markt te krijgen, door USDe te integreren in spot trading pairs op de meest liquide handelsplatformen. Dit is vergelijkbaar met hoe de top stablecoins opereren, die een aanzienlijk deel van de stablecoin markt in handen hebben.

Ethena’s native token, ENA, zag een stijging van 9% naar $0,97, na het bekendmaken van deze samenwerking. Veel internationale gebruikers ontvingen Ethena via de Launchpool airdrop van Binance.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer