Blockchain Stories
BitMEX medeoprichter Arthur Hayes voorspelt een bullish cryptomarkt na Amerikaanse verkiezingen
Bitcoin Nieuws

BitMEX medeoprichter Arthur Hayes voorspelt een bullish cryptomarkt na Amerikaanse verkiezingen

Arthur Hayes, medeoprichter van BitMEX, gelooft dat de komende maanden het ideale moment zijn voor het investeren in cryptocurrency, vooral voor degenen die overtollig geld ter beschikking hebben.

In een interview met Cointelegraph zei Hayes

Voor mensen die fiatgeld en extra geld hebben dat ze willen toewijzen aan crypto, is dit de perfecte gelegenheid om dat te doen.

Arthur Hayes

Hij vindt dat de huidige stagnerende marktomstandigheden als een gouden kans gezien moeten worden om te kopen, en verwacht een opwaartse trend in de cryptomarkt in de komende maanden.

Inflatie op komst en dat is goed voor Bitcoin

Arthur Hayes is van mening dat Bitcoin, en later andere cryptocurrencies, zullen profiteren van beleidsmaatregelen die eraan komen. Hij gelooft dat deze maatregelen de markt omhoog zullen stuwen.

Grote economieën over de hele wereld gaan nog meer geld drukken tussen nu en de volgende 18 tot 24 maanden, wat wijst op mogelijke inflatiedruk die de waarde van gedecentraliseerde digitale valuta’s zoals Bitcoin zou kunnen verhogen.

Arthur Hayes

De presidentsverkiezingen spelen ook een rol

Hayes is ook van mening dat de aanstaande presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten een rol gaan spelen in de cryptomarkt. Hij gelooft dat de financiële autoriteiten in de VS waarschijnlijk een soepeler monetair beleid zullen aannemen om president Joe Biden’s herverkiezingscampagne te ondersteunen.

Volgens Hayes zullen dergelijke acties eerdere trends weerspiegelen waarbij monetaire expansie gekoppeld werd aan enorme rally’s in de cryptomarkt. Hij legt uit hoe overheden de economie kunnen beïnvloeden, en daarmee ook de cryptomarkt:.

Wanneer je de geldbuidel van de regering beheert, is het heel eenvoudig om dit te doen door geld te drukken, het te lenen en het in verschillende vormen aan mensen uit te delen.

Arthur Hayes

Deze methode van monetaire manipulatie correleert historisch gezien met toenames in de cryptomarkt, wat suggereert dat een vergelijkbaar resultaat zou kunnen optreden in de aanstaande verkiezingscyclus.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer