Blockchain Stories
Cardano (ADA) Bullish? Gaat ADA exploderen?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Cardano (ADA) Bullish? Gaat ADA exploderen?

Cardano (ticker: ADA) toont momenteel signalen van een potentiële bullish doorbraak omdat er een “golden cross” formatie zichtbaar is op de uurchart van deze crypto. Deze golden cross heeft de aandacht getrokken van handelaren, wat leidt tot speculaties over de mogelijke richting van de ADA koers op korte termijn.

Wat is een Golden Cross?

Een golden cross vindt plaats wanneer het korte termijn gemiddelde, meestal het 50-uurs gemiddelde, boven het lange termijn gemiddelde, vaak een 200-uurs grafiek, kruist. Dit wordt gezien als een bullish signaal dat kan wijzen op een aanstaande prijsstijging. Bij Cardano toont deze kruising op de uurchart een mogelijke mooie stijging, wat ook een toenemende koopdruk weerspiegelt.

image 6
Bron: TradingView

Voorzichtigheid geboden bij Golden Crosses


Hoewel golden crosses waardevolle informatie kunnen verschaffen over het marktsentiment en de potentiële prijsontwikkeling, zijn ze gevoeliger voor fouten dan andere technische en fundamentele factoren. Het is daarom belangrijk altijd zelf de markt te analyseren en niet blindelings te vertrouwen op deze signalen.

ADA is in de laatste 24 uur met 1,40% gedaald en noteert op het moment van schrijven een koers van $0,44960000. Eerder vandaag was het gestegen, maar vervolgens zag ADA een aanzienlijke daling op zijn uurchart, wat resulteerde in een grote rode candlestick op het moment van de pers.

Community kijkt uit naar ontwikkelingen


De Cardano community kijkt uit naar verdere ontwikkelingen op de markt en houdt de grafieken nauwlettend in de gaten. Men is benieuwd of ADA kan profiteren van de bullish golden cross en of dit een opwaartse beweging kan creëren.

Een doorbraak boven belangrijke weerstandsniveaus zou een nieuwe bullish fase voor ADA kunnen signaleren, terwijl het falen om momentum te behouden kan resulteren in verkoopdruk. In dit verband zou een doorbraak boven $0.684 een nieuwe opwaartse trend voor ADA’s prijs kunnen inluiden. Aan de andere kant, als de verkoop aanhoudt, kan het niveau van $0.4 dienen als een steunniveau. Het is belangrijk dit in de gaten te houden, want op het moment van schrijven lijkt de koers richting dat steunniveau te gaan.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer