Blockchain Stories
Crypto analisten voorspellen $10 koers voor Cardano!
Altcoin Nieuws

Crypto analisten voorspellen $10 koers voor Cardano!

Het ziet er eindelijk goed uit voor Cardano (ADA), nu de cryptomunt een significante ommekeer heeft gemaakt in zijn handelsvolume. Interessant is dat een cryptoanalist een optimistische voorspelling doet voor Cardano. Lees hieronder meer!

Crypto analisten voorspellen stijging van Cardano

Cryptoanalist Altcoin Daily onthulde in een bericht op X dat zij verwachten dat Cardano kan stijgen naar $9 tijdens een bull run. Hiermee sluit hij aan bij andere analisten die optimistische voorspellingen hebben gedaan voor Cardano, ondanks de lage huidige handelsprijs. 

Cardano wordt momenteel verhandeld tegen een waarde van $0.4444. De reden voor Altcoin Daily’s verwachting van een stijging is de toename van 90% in het handelsvolume van Cardano. Dit suggereert dat investeerders aan het accumuleren zijn en een prijsstijging verwachten.

Dan Gambardello, oprichter van Crypto Capital Venture, voorspelde eerder dat Cardano zelfs kan stijgen tot $11 in de komende bull run. 

Een andere voorspelling komt van crypto expert Jason Appleton, die verwacht dat ADA kan stijgen tot $32 tijdens deze bull run. Hij gaf aan dat dit zou gebeuren op het hoogtepunt van de marktcyclus. De prijs heeft al een positieve ontwikkeling laten zien.

Trend Rider, ook een cryptoanalist, suggereert dat deze ommekeer een opwaartse trend voor Cardano zichtbaar maakt. Hij merkte op dat Cardano zijn steunniveau zeer goed vasthield. Ook onthulde hij dat er enkele factoren zijn die de cryptomunt naar beneden kunnen drukken, maar hij beweert ook dat Cardano de steun nog 1 tot 2 weken kan volhouden. Zie zijn post hieronder.

ADA staat op het punt om bullish te gaan

Ali Martinez postte onlangs een bericht op X waarin hij aangaf dat de cryptomunt klaar is voor een mooie bull run. Martinez verwees naar de historische trend van Cardano en legde uit dat de prijsdaling van 50% die de munt afgelopen maand heeft ervaren, een goede koopkans kan zijn.

Martinez beweert dat Cardano in 2019 consolideerde, wat het einde van de bear market aangaf. Na deze stagnerende fase zou ADA uitbreken met een stijging van 75% en vervolgens een correctie hebben ervaren van 56%, waardoor er een prijsstijging ontstond van 4,095% in die bull run.

Daarnaast merkt Martinez op dat soortgelijke situaties zich nu lijken voor te doen. Cardano liet consolidatie zien wat het einde van de bear market weergeeft. Vervolgens brak deze met 72% na stagnatie uit. Nu heeft Cardano weer een prijscorrectie van 50% ervaren, net als in 2019. Kortom, hij verwacht dat er een bullish moment aan zit te komen. Hebben jullie al ADA? Bekijk de koers eenvoudig op onze website!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer