Blockchain Stories
BounceBit mainnet is live en de koers gaat door het dak
Altcoin Nieuws

BounceBit mainnet is live en de koers gaat door het dak

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

BounceBit, een gloednieuwe speler in de cryptowereld, heeft vandaag haar mainnet gelanceerd. Deze lancering introduceert de allereerste native BTC Restaking keten, een innovatieve benadering die belooft de manier waarop we denken over staking en beveiliging in de cryptowereld te veranderen.

Men kon via Binance Megadrop en de BounceBit airdrop gratis BB tokens verkrijgen, welke op dit moment gedistribueerd worden. De lancering komt tegelijkertijd met het aantrekken van de gehele cryptomarkt, waardoor de BounceBit koers met een meer dan 40% stijgt na de lancering. BB wordt op dit moment verhandeld voor $0,47.

De grootste exchanges ter wereld hebben BB gelist, waaronder Binance, MEXC en Bybit. Om dit te vieren geeft Bybit tot wel $40 weg aan alle nieuwe gebruikers en krijg je 10% korting. Ook ontvangen nieuwe gebruikers via de Token Splash 30 BB gratis wanneer ze $100 of meer BB verhandelen.

Wat is BounceBit?

BounceBit onderscheidt zich door een uniek dual-token staking systeem dat zowel Bitcoin (BTC) als BounceBit tokens (BB) benut. Dit systeem is niet alleen bedoeld om de beveiliging te versterken, maar zorgt ook voor volledige compatibiliteit met Ethereum Virtual Machines (EVM). Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van het robuuste veiligheidsmodel van Bitcoin, terwijl ze genieten van de flexibiliteit van de Ethereum technologie.

De echte innovatie ligt echter in de manier waarop BounceBit rendementen genereert voor BTC bezitters. Door een mix van Decentralized Finance (DeFi) en Centralized Finance (CeFi) biedt het platform een yield mechanisme dat zowel via native validator staking als via een CeFi mirror-mechanisme werkt. Dit laatste is een samenwerking met Ceffu en Mainnet Digital, waardoor gebruikers op nieuwe manieren rendement kunnen genereren.

De toekomst voor BounceBit

Naast de technologische innovaties heeft BounceBit recentelijk een succesvolle investeringsronde afgesloten waarbij $6 miljoen werd opgehaald. Deze financiering heeft de positie van BounceBit in de markt versterkt.

De lancering van BounceBit is niet alleen een technologische vooruitgang, maar ook een spannende ontwikkeling die kan leiden tot meer acceptatie en innovatie binnen de crypto sector. Het blijft interessant om te zien hoe de markt zal reageren op deze nieuwe mogelijkheden en welke impact BounceBit zal hebben op de toekomst van cryptocurrency staking.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu