Blockchain Stories
Toncoin beter presteert beter dan Bitcoin
Altcoin Nieuws

Toncoin beter presteert beter dan Bitcoin

Toncoin (Ticker: TON) heeft de afgelopen dagen Bitcoin (Ticker: BTC) overtroffen. Toncoin is op het moment van schrijven in de afgelopen zeven dagen met 19,91% gestegen en in de afgelopen 24 uur met 4,25% gedaald, gebaseerd op onze TON koers grafiek.

Bitcoin daarentegen is de afgelopen week met 3,20% gedaald en in de afgelopen 24 uur met 1,80% gedaald.

De sociale interactie van TON was een van de uitzonderingen op de cryptomarkt, met een stijging van meer dan 20% vergeleken met de voorgaande week. Kan deze trend doorgaan?

Een technische indicator die nog niet bekend is

image 17 2
Bron: Santiment

Van 21 april tot 1 mei daalde het sociale volume van Toncoin, maar na 1 mei is het weer bezig met een opleving. Dit heeft de prijs goed gedaan. Zo is de prijs gestegen in de periode van $4,6 tot $7,06 op het moment van schrijven.

Als we kijken naar de statistieken van Santiment, zien we dat het gemiddelde sentiment positief is geweest, maar op dit moment negatief is. Dit is een indicator die aantoont dat Toncoin kan gaan dalen.

De gemiddelde doorlooptijd van investeringen is ook de afgelopen tijd gestegen. Dit kan betekenen dat Toncoin steeds meer inactief wordt, wat wijst op accumulatie.

De inactieve circulatie was ook minimaal in de afgelopen maand. De statistieken zagen een grote piek op 10 april en daarna niets meer. Die piek viel samen met de lokale piek voor TON.

Daarom kunnen handelaren en investeerders de inactieve circulatiemetriek in de gaten houden. Een snelle, enorme piek zou waarschijnlijk suggereren dat er een lokale piek zou kunnen zijn.

Relatieve Sterkte Index belangrijk voor Toncoin

image 17 1
Bron: TradingView

Toncoin heeft enorme prestaties verricht waardoor het als 9e cryptomunt wordt geïndexeerd op basis van marktkapitalisatie. Dit moet ervoor zorgen dat kopers gestimuleerd worden.

Terwijl Bitcoin onder de $60.000 viel en vervolgens opveerde naar $65.5k en opnieuw zakte, laat Toncoin in tegenstelling tot Bitcoin een stijgende trend zien.

De Fibonacci niveaus toonden aan dat de kans op verdere winsten groot was. De beweging voorbij het 78,6% retracementniveau betekende dat de neerwaartse trend naar $4,6 waarschijnlijk geen nieuwe dieptepunten zou zien, maar in plaats daarvan zou de prijs naar de Fib extensie niveau noordwaarts kunnen stijgen.

De 161,8% en 200% extensieniveaus bij $9,61 en $10,8 waren technische doelen waar bulls winst zouden kunnen realiseren.

Het lijkt erop dat Toncoin lekker bezig is met groeien. De koers stijgt en het heeft een grote dominantie in marktkapitalisatie. Het is zeker een coin om in de gaten te houden. Benieuwd hoe je deze crypto kopen kunt? Klik dan op onze link voor onze gids!

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer