Blockchain Stories
Binance nieuws: Lisk (LSK) token migratie wordt ondersteund
Altcoin Binance Nieuws

Binance nieuws: Lisk (LSK) token migratie wordt ondersteund

Binance is een van ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency exchange. Nu hebben ze aangekondigd dat het de aankomende Lisk (LSK) token migratie naar ERC20 ondersteunt. Hier hebben ze ook belangrijke informatie over gedeeld. 

Wat is Lisk?

Lisk is een blockchain infrastructuur die het doel heeft gemakkelijk te gebruiken te zijn voor het grote publiek, evenals voor ontwikkelaars om gedecentraliseerde applicaties te bouwen.

Via Lisk kunnen ontwikkelaars hun applicaties bouwen. Daarnaast ook publiceren en distribueren door gebruik te maken van een Software Development Kit (SDK) die onder andere aangepaste blockchains, smart contracts en cloudopslag mogelijk maakt.

Voor nu draait het om de coin. De LSK token verwijst naar de cryptocurrency token die wordt gebruikt op het platform. Het LS -token wordt gebruikt voor verschillende doeleinden binnen het ecosysteem van Lisk. Hierbij kun je denken aan stemmen voor governance, staking, betaling van gas voor transacties en uitvoering van smart contracts. 

Wat gaat er precies gebeuren?

Het ondersteunen komt natuurlijk niet vanzelf en daarom is er door Binance zeker goed over nagedacht. Het Lisk token migreert van de eigen layer-1 blockchain naar een ERC20 contract op Ethereum. Het merknaam en ticker blijft hetzelfde. De snapshot vindt plaats rond 21 mei.

Als onderdeel van dit proces zal Binance tijdelijk stortingen en opnames van de oude LSK tokens opschorten vanaf 02:00 (UTC) op 21 mei 2024.

Spot trading, margin trading, futures trading en de Earn-diensten van Binance blijven echter onaangetast tijdens de migratie.

Binance zal alle noodzakelijke en technische vereisten beheren voor gebruikers die betrokken zijn bij het evenement. Het moet natuurlijk zo makkelijk mogelijk zijn voor de gebruikers. Voor meer informatie wordt gebruikers geadviseerd om te kijken naar de officiële aankondiging van het Lisk projectteam. 

Binance zal uiteindelijk een aparte mededeling doen. Dit nadat het evenement is afgerond om gebruikers op de hoogte te stellen wanneer stortingen en opnames van nieuwe LSK tokens zullen worden geopend.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer