Blockchain Stories
Andrew Tate wil $100 miljoen in Bitcoin investeren en afstand doen van fiat
Bitcoin Nieuws

Andrew Tate wil $100 miljoen in Bitcoin investeren en afstand doen van fiat

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Andrew Tate, voormalig kickbokser en ondernemer, laat op X weten dat hij van plan is om ongeveer 100 miljoen dollar om te zetten naar Bitcoin (BTC). Daarbij doet hij volledig afstand van fiatgeld. Deze aankondiging komt op een moment dat Bitcoin een aanzienlijke groei doormaakt, dat gister werd aangewakkerd door de bekendmaking van de Amerikaanse Consumentenprijsindex.

Op dit moment handelt de Bitcoin koers voor $66,100 en dit is een stijging van 6,4% tegenover 24 uur geleden.

Tate is ontevreden met het huidige traditionele banksysteem

Op X, voorheen bekend als Twitter, laat Tate zijn onvrede over het traditionele banksysteem zien. Hij beschrijft zijn frustratie over banken en dat hun monetaire beleid de reden is van zijn radicale financiële omschakeling. Tate, die bekend staat om zijn provocatieve meningen en luxueuze levensstijl, heeft aangegeven helemaal klaar te zijn met traditioneel geld en de daarmee gepaard gaande ‘scams’.

Zijn beslissing om over te stappen op Bitcoin wordt deels ingegeven door zijn wens om los te komen van de restricties en het toezicht van traditionele financiële instellingen.

Verder geeft hij aan dat hij op dit moment al meer crypto dan fiat bezit, maar dat hij nog niet volledig overgestapt is. Wanneer hij dat doet, zal hij dit bewijzen.

Juridische uitdagingen voor Andrew Tate

Tate wordt in Roemenië beschuldigt van onder andere mensenhandel en is op dit moment op vrije voeten. De autoriteiten hebben echter verschillende van zijn bezittingen in beslag genomen, waaronder crypto, luxe auto’s en onroerend goed ter waarde van miljoenen dollars. Dit zou een achterliggende reden kunnen zijn om fiat volledig te verlaten en over te stappen op crypto.

Ondanks deze controverses blijft Tate invloedrijk in de wereld van cryptocurrencies.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu