Blockchain Stories
Grote Bitcoin ETF investeringen van Millennium Management
Bitcoin Nieuws

Grote Bitcoin ETF investeringen van Millennium Management

In een nieuwe publicatie is naar voren gekomen dat investeringsbedrijf Millennium Management ongeveer $2 miljard aan spot Bitcoin ETFs bezit. Dit werd onthuld via een SEC 13F holdingsrapport dat is ingediend.

Het benadrukt de toenemende interesse en investeringen door grote partijen.

Het bedrijf rapporteerde een gecombineerd totaalbezit van $1.942.591.163:

  • $844.181.820 in BlackRock’s iShares Bitcoin Trust
  • $45.001.320 in ARK 21Shares Bitcoin ETF
  • $44.737.805 in Bitwise Bitcoin ETF
  • $202.029.915 in Grayscale Bitcoin Trust
  • $806.640.303 in Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund

Millennium Management en zijn grote investering

Millennium Management heeft een grote investering gedaan, een dag nadat de State of Wisconsin Investment Board (SWIB) zijn bezit van bijna $100 miljoen in BlackRock’s spot Bitcoin ETF (IBIT) en $62 miljoen in Grayscale’s GBTC bekendmaakte.

Deze golf van interesse benadrukt een groeiende trend onder grote financiële entiteiten om Bitcoin ETFs in hun portefeuilles op te nemen.

Stijging van 13F aanmeldingen

De recente stijging van 13F aanmeldingen heeft een verscheidenheid aan instellingen gezien die hun Bitcoin ETF bezit aankondigen. Dit omvat niet alleen beleggingsfirma’s zoals Millennium en SWIB, maar ook traditionele financiële giganten zoals JPMorgan Chase.

JPMorgan, de grootste bank van Amerika, maakte onlangs zijn eigen bezit in spot Bitcoin ETFs bekend, waarbij het zijn rol als marktmaker voor deze beleggingsinstrumenten benadrukte.

Brede acceptatie en integratie van Bitcoin ETFs

De huidige trend duidt op een bredere acceptatie en integratie van Bitcoin in de mainstream financiële markten. Bitcoin ETFs bieden een gereguleerde en toegankelijke manier voor instellingen om blootstelling aan Bitcoin te krijgen zonder Bitcoin direct te bezitten.

Millennium Management en zijn impact

Millennium Management heeft bijna $2 miljard geïnvesteerd in spot Bitcoin ETFs en behoort daarmee tot de grootste Bitcoin ETF holders op dit moment. De invloed van dergelijke bekendmakingen is waarschijnlijk van groot belang. 

Dit soort investeringen door toonaangevende financiële spelers kan ervoor zorgen dat meer instellingen Bitcoin ETFs gaan opnemen in hun portefeuilles, wat de acceptatie en integratie van cryptocurrency in de traditionele financiële sector verder zal stimuleren.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer