Blockchain Stories
Dogwifhat daalt, maar whale investeert! Wat is de volgende stap?
Altcoin Nieuws

Dogwifhat daalt, maar whale investeert! Wat is de volgende stap?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogwifhat (Ticker: WIF) was een van de grootste verliezers van de afgelopen week, met aanzienlijke prijsdalingen. Ondanks deze dalingen is er een opmerkelijke accumulatie door een specifieke wallet, wat duidt op enig beleggersvertrouwen of strategische aankopen te midden van de dip.

Whale accumuleert Dogwifhat

Volgens gegevens van Lookonchain heeft een recent aangemaakte wallet onlangs $1,8 miljoen aan USDC opgenomen van Coinbase. Deze wallet heeft vervolgens 606.000 USDC gebruikt om 227.896 Dogwifhat te kopen voor ongeveer $2,66 per token.

De accumulatie gaat door, met de wallet die nog steeds ongeveer 1,2 miljoen USDC in bezit heeft. Deze aankoop is opmerkelijk omdat Dogwifhat de afgelopen zeven dagen aanzienlijke neerwaartse trends heeft doorgemaakt, namelijk een verlies van 12,82% in de afgelopen 7 dagen, waardoor deze grote investering niet echt te plaatsen valt in beginsel.

WIF blijft in een bear trend

Als we kijken naar een analyse van de prijstrend van Dogwifhat op een dagelijks grafiek zien we dat WIF slechts een keer in de afgelopen zeven dagen een opwaartse trend heeft ervaren. Dit gebeurde op 15 mei, toen de prijs met 9,50% steeg en boven de $3 uitkwam. Daarna daalde het echter weer, naar ongeveer $2,50 op 19 mei na een daling van bijna 1%.

Op het moment van schrijven is de WIF koers rond de $2,74, wat een stijging van 8,60% weerspiegelt in de afgelopen 24 uur.

Bovendien gaf de Relative Strength Index (RSI) analyse een slechte prijs trend aan de afgelopen dagen. De RSI lag onder de neutrale lijn, wat wijst op een bearish trend.

image 48
Bron: TradingView

De enige keer in de afgelopen weken dat WIF duidelijk boven de neutrale lijn stond, was tijdens de stijging van meer dan 9% op 15 mei. Sindsdien is het onder de neutrale lijn gebleven.

Meer lange termijn liquidaties

Analyse van de Dogwifhat liquidatie trend op Coinglass toonde aan dat long posities de afgelopen dagen meer liquidaties hebben ervaren. Dit geeft aan dat handelaren die verwachtten dat de prijs van WIF zou stijgen, hun posities hebben zien verdwijnen door de recente prijsdalingen. Tussen 18 en 19 mei werden meer dan $2,3 miljoen aan long posities geliquideerd.

image 49
Bron: Santiment

Op het moment van schrijven zagen short posities meer liquidaties vanwege de recente opwaartse trend in de WIF prijs.

Aangezien de whale wallet WIF heeft geaccumuleerd rond $2,76, zou een daling onder dit prijsniveau resulteren in een verlies voor deze holders.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu