Blockchain Stories
AI tokens stijgen nu whales instappen, wat is de volgende stap?
Altcoin Nieuws

AI tokens stijgen nu whales instappen, wat is de volgende stap?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De interesse in AI tokens in de crypto wereld is de afgelopen dagen aanzienlijk toegenomen. Een van de belangrijkste redenen voor de prijsstijging van AI tokens is het gedrag van whales, maar ook zeker de ontwikkelingen rondom het bedrijf NVIDIA.

Whales stappen massaal in

Recente gegevens van Santiment onthulden een opmerkelijke toename van whale activiteit binnen de AI-sector, waarbij Render (Ticker: RNDR) een grote speler is in deze trend.

Een whale maakte op 23 mei een grote investering door 4,89 miljoen RNDR, ter waarde van $52,1 miljoen, naar een onbekende wallet over te dragen. Deze transactie vond plaats te midden van een periode van prijscorrectie. Het leek erop dat het sentiment ging dalen, maar niets is minder waar.

NVIDIA schiet te hulp

Een van de redenen voor de prijsstijging van AI tokens zoals RNDR was het succes van NVIDIA.

Chipmaker en techgigant NVIDIA kondigde onlangs zijn Q1 inkomsten aan en onthulde een record kwartaalomzet van $26 miljard, wat de marktverwachtingen met 5,5% overtrof.

De stijging in AI token prijzen viel samen met de verwachtingen van investeerders voor het kwartaal inkomsten rapport van NVIDIA. Het succes van dit bedrijf wordt gezien als een vooruitgang in de AI sector. Hierdoor hebben AI tokens aanzienlijk gewonnen na de NVIDIA cijfers.

Maar het was niet alleen RNDR die hiervan profiteerde. Andere tokens zoals Fetch.ai (Ticker: FET) en Bittensor (Ticker: TAO) zagen ook een enorme toename in interesse en stegen respectievelijk met 20% en 5% in de afgelopen week.

Problemen blijven bestaan

Hoewel de prijs van deze tokens steeg, bleven er enkele problemen bestaan. Onze analyse van de gegevens van Santiment gaf aan dat de netwerkgroei voor FET en RNDR aanzienlijk was gedaald.

image 73
Bron: Santiment

Dit betekende dat het aantal nieuwe wallets dat interactie had met deze tokens drastisch was afgenomen. Als deze trend doorzet, kan dit in de toekomst leiden tot grote prijscorrecties voor deze tokens.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu