Blockchain Stories
PEPE stijgt 100% in 30 dagen, kan PEPE het volhouden?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

PEPE stijgt 100% in 30 dagen, kan PEPE het volhouden?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

PEPE is al geruime tijd bezig met het behalen van leuke winsten en bereikt voortdurend nieuwe hoogten. Ondertussen heeft zelfs een whale miljarden PEPE gekocht. Betekent dit dat de memecoin klaar is om zijn enorme bullrally voort te zetten?

PEPE bereikt nieuwe hoogten

De afgelopen maand hebben investeerders veel winst gepakt met PEPE, aangezien de prijs van de memecoin omhoog schoot. Hierdoor kon de memecoin een nieuwe all time high bereiken.

Volgens onze PEPE koers is PEPE in de afgelopen 30 dagen met meer dan 81,97% gestegen. Dankzij deze stijging was meer dan 97% van de PEPE investeerders in de winst, volgens gegevens van IntoTheBlock.

Het bullish momentum bleef aanhouden in de afgelopen 24 uur, aangezien de waarde van de memecoin met 2,62% steeg, waardoor de prijs naar een ATH werd geduwd.

Op het moment van schrijven werd de memecoin verhandeld op $0,00001441 met een marktkapitalisatie van $6,064 miljard. De prijsstijging had ook impact op de sociale metrics van de memecoin, waardoor deze was toegenomen. Bovendien ging het gewogen sentiment de positieve zone in, wat betekent dat het bullish sentiment rond de memecoin toenam.

image 74 3
Bron: Santiment

Lookonchain plaatste onlangs een tweet waarin werd benadrukt dat een whale meer dan 500 miljard PEPE van Binance heeft opgenomen.

Om te zien of de koopdruk over het algemeen hoog was op PEPE, analyseerden we de gegevens van Santiment. We ontdekten dat de uitstroom van de memecoin van exchanges meerdere keren vorige week piekte, wat wijst op hoge koopdruk.

Daarnaast zagen we ook dat de voorraad van de memecoin op exchanges toenam, terwijl de voorraad buiten exchanges daalde. Dit suggereerde dat investeerders mogelijk hadden besloten hun holdings te verkopen.

image 74 2
Bron: Santiment

Zal de bullrun van PEPE standhouden?

Om te kijken of de bullrun standhoudt, hebben we de dagelijkse grafiek van PEPE bekeken om te zien of de recente stijging in verkoopdruk een einde zou maken aan zijn bullrally. We ontdekten dat de Chaikin Money Flow (CMF) een daling registreerde.

Zowel de Money Flow Index (MFI) als de Relative Strength Index (RSI) bevonden zich in de overbought zone. Dit alles suggereerde dat de prijs van PEPE binnenkort zou kunnen dalen.

image 74 1
Bron: TradingView

Als er een prijscorrectie plaatsvindt, zou de prijs van de memecoin eerst kunnen dalen tot $0,0000122. Op dat niveau zou PEPE een rebound kunnen vertonen en een nieuwe bullrally kunnen initiëren.

image 74
Bron: HyblockCapital

Echter, een daling onder dat niveau zou kunnen resulteren in een prijsdaling van de memecoin tot $0,000010.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu