Blockchain Stories
Wat is de kans dat BNB zijn ATH in 2024 verbreekt?
Altcoin Binance Coin Nieuws Technische Analyse

Wat is de kans dat BNB zijn ATH in 2024 verbreekt?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Binance Coin (Ticker: BNB) is de afgelopen jaren een opvallende crypto geweest in de cryptomarkt. Maar de vraag die elke investeerder bezighoudt: kan BNB dit jaar zijn all time high bereiken? Zelfs terwijl de rest van zijn soortgenoten rally’s meemaken, blijft de altcoin gematigd bullish.

Een snelle blik op de huidige status van BNB

In het afgelopen jaar heeft BNB enkele grote prijsschommelingen ervaren. Op het moment van schrijven is de BNB koers ruim onder zijn all time high van $690, bereikt in mei 2021.

De altcoin veerde op vanaf de supportlijn van het driehoekspatroon op 20 mei en steeg boven de weerstandslijn, wat betekent dat het bullish sentiment nog steeds de overhand heeft.

BNB bereikte de kritieke weerstand van $635 op 21 mei. Dit niveau zal waarschijnlijk als een stevige weerstandsniveau fungeren. Zolang ze geen terrein weggeven aan een bearish sentiment, zal dit de vooruitzichten op een opwaartse uitbraak verbeteren. Een sluiting boven $635 zou de weg kunnen vrijmaken voor een rally naar $692.

image 75
Bron: TadingView

De 20-daagse EMA, rond $590, is ook een belangrijk support niveau. Het handhaven van dit niveau zal BNB in staat stellen om het bullish momentum te behouden.

Gegevens tonen een opvallende daling in handelsvolume van 16,69%, wat betekent dat er minder handelsactiviteit en verminderde interesse is bij de huidige prijsniveaus. De huidige prijs is ook $595 en is in de afgelopen 24 uur met 2,73% gedaald. Op het moment van schrijven wordt het support niveau dus goed getest.

image 76
Bron: Coinglass

De vooruitzichten voor BNB

Ondanks enkele tegenstrijdige signalen van zoekactiviteit en acties van whales, is het algemene marktsentiment ten opzichte van BNB sterk positief, zoals aangegeven door de Fear and Greed Index.

Deze index toont duidelijk aan dat de markt bullish is op BNB, mogelijk in afwachting van een enorme rally. Gezien het zeer positieve volume, dominantie en impuls, samen met het positieve sociale sentiment, ziet de korte tot middellange termijn voor BNB er bullish uit.

image 75
Bron: CFGI

Historisch gezien is BNB een van de meest stabiele cryptocurrencies geweest. Zelfs tijdens een strenge crypto winter vorig jaar kelderde de munt niet zo veel als andere cryptocurrencies. Het potentieel voor een enorme bullrun in deze cyclus wordt over het algemeen door de community erkend.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu