Blockchain Stories
Zal Coinbase listing een rol spelen bij FLOKI koers?
Altcoin Memecoin Nieuws

Zal Coinbase listing een rol spelen bij FLOKI koers?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het bullish sentiment blijft Floki (Ticker: FLOKI) domineren, blijkt uit zowel de wekelijkse als dagelijkse prijsgrafieken van de memecoin die blijft stijgen. 

Het kan echter nog veel beter worden voor de altcoin, vooral nu een grote exchange heeft aangekondigd dat FLOKI zal worden genoteerd. Gaat deze update de groei in de komende dagen stimuleren? Lees hier meer over!

Coinbase noteert FLOKI

Op basis van onze gegevens zien we dat FLOKI profiteert van een wekelijkse rally. Zo is de waarde van FLOKI met 11,64% gestegen in de afgelopen 7 dagen. In de afgelopen 24 uur is de memecoin ook gestegen met ongeveer 0,26%.

Op het moment van schrijven was de FLOKI koers $0.0002099 met een marktkapitalisatie van meer dan $1,973 miljard. Het was echter verrassend om op te merken dat ondanks de bullish prijsactie, het gewogen sentiment van FLOKI daalde. Kortom, het bearish sentiment behield zijn dominantie in de markt van de altcoin.

image 83 1

Ook zagen we dat het sociale volume in de afgelopen dagen was gedaald. Dit kan echter veranderen nadat Coinbase aankondigde dat het FLOKI perpetual futures heeft genoteerd. Het officiële X-bericht van de memecoin vermeldde in een tweet dat de nieuwe notering op Coinbase de marktliquiditeit van FLOKI aanzienlijk zal verbeteren.

Coinbase noteringen hebben vaak een bullish impact op de prijs van de genoteerde token, wat vaak wordt aangeduid als het “Coinbase-effect.” Als een dergelijke situatie zich voordoet, zou de bull rally van FLOKI een verdere impuls kunnen krijgen en het afnemende momentum van de memecoin kunnen stimuleren.

Zullen de bulls van FLOKI meer domineren?

Naar aanleiding hiervan hebben we gegevens van Santiment geanalyseerd om te zien of de metrics de mogelijkheid van verdere groei ondersteunen. We ontdekten dat de MVRV ratio van FLOKI relatief hoog bleef, wat kan worden geïnterpreteerd als een bullish signaal.

Het handelsvolume van de memecoin daalde echter vorige week na een piek op 22 mei. Bovendien nam de netwerkgroei van de crypto ook af, wat betekent dat er minder nieuwe wallets werden gecreëerd om de token over te dragen.

image 83 2
Bron: Santiment

Desalniettemin bleven de marktindicatoren bullish. Bijvoorbeeld, de Chaikin Money Flow (CMF) registreerde een stijging. De Relative Strength Index (RSI) ging ook omhoog, wat aangeeft dat de kans groot is dat FLOKI zijn rally voortzet.

image 83 3
Bron: TradingView

Als de bull rally doorgaat, zou het eerste doel voor FLOKI $0.00024 zijn, aangezien liquidatie zou stijgen, wat kan resulteren in een kortdurende prijs correctie.

Een succesvolle uitbraak boven dit niveau zou de memecoin in staat stellen om $0.00026–$0.00027 te bereiken. Als de trend echter verandert en de memecoin daalt, zou FLOKI kunnen dalen tot zijn ondersteuningsniveau van ongeveer $0.000226.

image 83 4
Bron: HyblockCapital

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu