Blockchain Stories
Zal Worldcoin boven de $6,2 uitkomen of zal een daling ondergaan?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Zal Worldcoin boven de $6,2 uitkomen of zal een daling ondergaan?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Worldcoin (Ticker: WLD) is de afgelopen twee maanden binnen een bereik van $4 en $6 gebleven. Het ondersteuningsniveau van $4,3 is meerdere keren getest, wat wijst op sterk koopinteresse. Het weerstandsniveau van $6,2 is ook driemaal getest, wat aangeeft dat er veel belangstelling is. Momenteel bevindt WLD zich in een bullish run met als doel de weerstand te doorbreken.

Mogelijke opwaartse doorbraak of neerwaartse trend

Een doorbraak boven de $6,2 zou een nieuwe opwaartse trend kunnen inluiden. Mocht echter de bearish druk het ondersteuningsniveau van $4,3 doorbreken, dan zou er een hoofd en schouders patroon kunnen ontstaan wat zou kunnen wijzen op een verdere daling van de prijs om de bestaande oplopende trendlijn net onder het ondersteuningsniveau opnieuw te testen.

Huidige prijs en marktgegevens

Volgens onze Worldcoin koers op het moment van schrijven is deze $5,11 wat een stijging van 5,36% in de afgelopen 24 uur en een stijging van 8,78% in de afgelopen zeven dagen aangeeft. 

De marktkapitalisatie bedraagt op het moment van schrijven $1,15 miljard. Het handelsvolume over de afgelopen 24 uur was $498 miljoen, wat een stijging van 10,39% betekent.

image 101
Bron: TradingView

Worldcoin houders zouden winst kunnen zien

Naar aanleiding hiervan hebben wij de Global In/Out of the Money Indicator van IntoTheBlock geanalyseerd, waaruit bleek dat 3 miljoen WLD op het punt staan winst te nemen.

image 102
Bron: IntoTheBlock

De voorraad ter waarde van 241 miljoen werd gekocht in de prijsklasse met een gemiddelde koersprijs van $4,85. Op het moment van schrijven is deze hoger en daarom bestaat de kans dat veel investeerders winst gaan nemen.

Sociale volume en aanbod op beurzen

Vervolgens hebben we ook de gegevens van Santiment geanalyseerd met betrekking tot WLD aanbod op beurzen en sociaal volume van november 2023 tot mei 2024. Het sociale volume had meerdere pieken, wat wijst op sterk marktinteresse.

image 103
Bron: Santiment

Het aanbod op beurzen vertoonde een gestage daling, wat een bullish sentiment bevestigt aangezien investeerders hun WLD van beurzen haalden. Dit sluit aan bij de huidige bullish run van Worldcoin naar $6,2.

Technische indicatoren en marktgevoel

Volgens de indicatoren grafiek van TradingView bevindt de huidige WLD-prijs zich tussen de onderste en middelste Bollinger-band, wat wijst op minder volatiliteit en een herstel van een oververkochte toestand. 

image 104
Bron: TradingView

Als de prijs hoger stijgt, zou dit kunnen wijzen op een bullish trend. De Chaikin Money Flow (CMF) staat op -0,01, wat suggereert dat handelaren onzeker zijn en de richting van de markt afwachten.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP koers stijgt 9%: Dit zijn de mogelijke redenen voor de stijging

Thanh Lanh Tran

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu