Blockchain Stories
Betekent de stijging in TON holders een stijging van de koers?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Betekent de stijging in TON holders een stijging van de koers?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een nieuwe ronde van stijgingen heeft Toncoin (Ticker: TON) bereikt. Dit keer was het niet alleen de prijs of marktkapitalisatie. Op basis van onze analyse ontdekten we namelijk dat het aantal wallets dat TON hold toeneemt.

Volgens on chain data van Santiment is het aantal holders met 0,01 tot 1 TON in hun portefeuille gestegen. Hetzelfde geldt voor de whales die tussen 100.000 en 1 miljoen TON bezitten. 

image 9 1
Bron: Santiment

Dit is een zeldzaam verschijnsel voor elk project. Voor Toncoin is het goed nieuws en duidt het erop dat er meer deelnemers zijn die geloven dat de prijs van TON hoger kan handelen.

Alle hens aan dek voor TON support

Op basis van eerdere rapporten zagen we dat whales steeds meer naar het Toncoin netwerk trekken. Interessant genoeg leek TON in de stemming om deze loyaliteit te belonen. Op het moment van schrijven was de prijs van TON $6,61, wat een mooie stijging van 2,83% in de afgelopen 24 uur betekent.

Als gevolg hiervan steeg het totale aanbod in winst. Op het moment van schrijven was het percentage TON in winst 79,30%. Een paar weken geleden stond bijna 98% van de Toncoin holders in de groene cijfers.

image 9
Bron: Santiment

Verkoopdruk en opwaartse trend

De verkoopdruk die het token ervoer, was een van de redenen waarom de ratio daalde. Maar met de recente stijgende trend zou TON zijn weg terug kunnen vinden naar zijn hoogtepunt van $7,65. Wel is er een kans dat Toncoin hoger kan handelen, aangezien de speculatie over een altcoin season blijft verspreiden.

De term “altcoin season” verwijst naar de periode waarin niet Bitcoin (Ticker: BTC) cryptocurrencies een mooie prijsstijging ervaren die groter is dan BTC.

Kan Toncoin de $15 bereiken?

Om te kunnen spreken van een altcoin season moet minstens 75% van de top 50 altcoins in staat zijn om Bitcoin te overtreffen. Als dit het geval is, zou TON terug kunnen keren naar $7 en zelfs daar voorbij.

Naast de bovenstaande metric keken we ook naar de Open Interest (OI) van TON. Open Interest is de waarde van alle open contracten in de markt. Wanneer de OI afneemt, betekent dit dat veel traders hun bestaande posities sluiten. Dit haalt geld uit de markt en kan bearish sentiment zijn voor de cryptocurrency.

Voor Toncoin toonde data van Coinglass aan dat de OI met 11,60% is gestegen in de afgelopen 24 uur. Deze stijging impliceert dat er nieuw geld de markt binnenkwam, wat bullish zou kunnen zijn voor het token.

image 10
Bron: CoinGlass

Als de indicator blijft stijgen, zou de prijs van TON zijn all-time high kunnen overtreffen, en een mogelijke stijging naar $15 zou op de middellange termijn mogelijk kunnen zijn. Holders van het token moeten echter waakzaam zijn. Als de OI te hoog groeit, kan dit een teken zijn dat er een verandering in de markt aankomt, en verkopen op dat punt zou een goede optie kunnen zijn.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu