Blockchain Stories
OKX lanceert crypto exchange en Web3 Wallet in Nederland
Crypto Exchange Nieuws Persbericht

OKX lanceert crypto exchange en Web3 Wallet in Nederland

OKX heeft officieel zijn crypto exchange en OKX Wallet gelanceerd in Nederland. Dit biedt Nederlandse gebruikers toegang tot meer dan 150 cryptovaluta en meer dan 60 crypto en eurohandelsparen. Bovendien is het nu mogelijk om direct geld te storten met iDEAL, bankoverschrijving en Bancontact.

In april meldde Okcoin Europe Ltd, welke een registratie heeft bij de Nederlandsche Bank, dat de naam wordt gewijzigd naar OKX. Dit betekent dus dat OKX officieel zelf een registratie heeft bij DNB.

Wat biedt OKX in Nederland?

Met de lancering van de OKX exchange kunnen Nederlandse gebruikers profiteren van een breed scala aan crypto diensten. De exchange biedt spothandel en conversiediensten voor meer dan 150 cryptovaluta, wat betekent dat gebruikers cryptovaluta kunnen kopen, verkopen en omwisselen tegen lage fees. Er zijn meer dan 60 handelsparen beschikbaar met hoge liquiditeit en een zeer lage spread.

Op dit moment zijn de OKX fees in Nederland 0.230% voor market taker orders en 0.140% voor market makers. De fees gaan omlaag wanneer je meer handelt of op basis van de waarde van je wallet.

Innovatieve functies van de OKX Wallet

Naast de crypto exchange introduceert OKX ook zijn geavanceerde OKX Web3 Wallet in Nederland. Deze wallet biedt gebruikers volledige controle over hun eigen crypto en fungeert als toegangspoort tot de Web3 wereld. Dit betekent dat gebruikers niet alleen hun crypto veilig kunnen opslaan, maar ook gebruik kunnen maken van diverse Web3 functies zoals Decentralized Finance (DeFi) en NFT’s.

Lokaal team en klantenondersteuning

OKX heeft een lokaal team opgezet om de Nederlandse markt te ondersteunen. Onder leiding van regionaal manager Roy van Krimpen en Europees algemeen directeur Erald Ghoos, heeft OKX feedback van lokale gebruikers geïntegreerd om een product te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van de Nederlandse gemeenschap. De klantenondersteuning, website en app zijn volledig beschikbaar in het Nederlands, wat bijdraagt aan een optimale gebruikerservaring.

Ghoos benadrukt het belang van deze lancering:

De lancering van onze gecentraliseerde exchange en OKX Wallet in Nederland markeert een significante mijlpaal in onze langdurige toewijding aan dit land. We zijn trots op ons product dat gebruiksgemak, lage handelskosten en naadloze stortingen en opnames in euro’s biedt.

Europees algemeen directeur Erald Ghoos

Transparantie en regelgeving

OKX streeft naar maximale transparantie en veiligheid voor zijn gebruikers. Het bedrijf publiceert sinds eind 2022 maandelijks een Proof of Reserves, waarmee het de volledige dekking van de klantbezittingen aantoont.

OKX is geregistreerd als cryptodienstverlener bij De Nederlandsche Bank (DNB) en heeft ook een licentie als dienstverlener voor virtuele financiële activa in Malta. Deze registraties laten de naleving van de strikte Europese regelgeving zien en dat zij proberen de juiste pad te bewandelen.

OKX welkomstbonus voor nieuwe gebruikers

Ter gelegenheid van de lancering biedt OKX een welkomstbonus van tot wel €50 voor nieuwe gebruikers die zich aanmelden tussen 3 juni en 3 juli. Daarnaast ontvang je ook 20% korting op de handelskosten die OKX in rekening brengt.

Je kan beide welkomstbonussen hier claimen.

OKX is van plan om in de toekomst meer tokens toe te voegen aan het platform, waardoor Nederlandse gebruikers toegang krijgen tot een nog breder scala aan cryptovaluta.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu