Blockchain Stories
Binance delist OMG, XEM, WNXM en de koersen dalen direct
Altcoin Binance Crypto Exchange Nieuws

Binance delist OMG, XEM, WNXM en de koersen dalen direct

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Binance, de grootste crypto exchange ter wereld, heeft bekendgemaakt drie belangrijke cryptomunten van zijn spot- en margin trading platform te verwijderen. Deze cryptomunten zijn OMG Network (OMG), NEM (XEM), en Wrapped NXM (WNXM). Na de bekendmaking daalden de prijzen van deze munten behoorlijk.

Delisting en prijsdaling

Vandaag maakte Binance bekend dat gebruikers vanaf 17 juni geen spot- en margehandel meer kunnen doen met OMG, XEM en WNXM. De reden voor de delisting is dat deze munten niet langer voldoen aan de periodiek gestelde standaarden.

Gebruikers hebben tot 17 september de tijd om deze tokens van het platform te halen, omdat de ondersteuning daarna volledig stopt. Voorafgaand aan de delisting zijn deze tokens al verwijderd uit Binance Simple Earn, Finance Auto Invest, en Binance Loans. Dit betekent dat gebruikers deze tokens niet meer kunnen gebruiken in deze specifieke diensten.

De aankondiging had meteen invloed op de prijzen van de betrokken munten. De prijs van OMG daalde met 27% naar $0.5088, de prijs van XEM zakte met 30% naar $0.02514 en WNXM verloor 4% en staat nu op $80.54. Ondanks de prijsdalingen steeg het handelsvolume van OMG en XEM echter respectievelijk met 578% en 2297%. Dit laat zien dat handelaren hun posities snel aanpasten aan de nieuwe situatie.

Eerder dit jaar voegde Binance een waarschuwingslabel toe aan tien andere tokens. Dit label waarschuwde voor hoge risico’s en volatiliteit en gaf aan dat deze tokens mogelijk ook zouden worden verwijderd. De tokens met dit label zijn ANT, FIRO, KP3R, MDX, MOB, REEF, VAI, XMR, ZEC, en ZEN. Het is afwachten of Binance nog meer cryptocurrencies zal verwijderen naarmate de cryptomarkt verder ontwikkelt.

Verbeteringen aan de Web3 Wallet

Naast de delisting plannen heeft Binance onlangs nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd voor zijn Web3 Wallet, een zelfbeheerde cryptowallet. De vernieuwde Earn pagina van de Web3 Wallet bevat nu twee nieuwe onderdelen: Simple Yield en Yield Plus. Deze onderdelen zijn ontworpen om de verdien ervaring van gebruikers op de Binance app te verbeteren.

De Binance Web3 Wallet ondersteunt nu ook zes extra blockchains, namelijk Degen Chain, BounceBit, Mode Network, KuCoin Chain, Ronin, en de Tabi Testnet. Deze uitbreidingen zijn bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren en de wallet veiliger en gebruiksvriendelijker te maken.

Met deze updates blijft Binance zich richten op het leveren van een kwalitatief hoogwaardig en veilig platform. Tegelijkertijd geeft het gebruikers meer mogelijkheden en flexibiliteit voor hun crypto investeringen. Door steeds te innoveren en verbeteren, wil Binance een invloedrijke rol blijven spelen in de steeds veranderende cryptomarkt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu