Blockchain Stories
Ethereum whale verplaatst $33,55M ETH naar Coinbase: ETH sell off?
Altcoin Coinbase Crypto Exchange Ethereum Nieuws

Ethereum whale verplaatst $33,55M ETH naar Coinbase: ETH sell off?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een Ethereum whale heeft recent 8.710 ETH, met een waarde van ongeveer $33,55 miljoen, verplaatst naar Coinbase. De overdracht heeft aanleiding gegeven tot speculatie over een mogelijke Ethereum sell off door grote whales. 

De whale transactie

De transactie van 8.710 ETH van de whale, met een waarde van ongeveer $33,55 miljoen, naar Coinbase, werd onder de aandacht gebracht door Whale Alert op X (Twitter) in het volgende bericht:

Dergelijke bewegingen van whales worden nauwlettend in de gaten gehouden door de crypto community, aangezien ze de marktdynamiek flink kunnen beïnvloeden. Vanwege de recente prijsstijgingen van Ethereum kunnen we aannemen dat de whale hoogstwaarschijnlijk van plan is om te profiteren van de winst. 

In de afgelopen maand is de Ethereum prijs met 22,15% gestegen. Op het moment van schrijven is de Ethereum koers $3.830, wat een stijging van ongeveer 1,1% is in de afgelopen 24 uur. 

Implicaties van een sell off

Ethereum heeft de afgelopen tijd hele goede prestaties neer weten te zetten. Met name het marktoptimisme, bredere adoptie en de goedkeuring van de spot Ethereum ETFs zijn een belangrijke katalysator geweest voor de Ethereum prijs. Veel analisten zijn van mening dat de introductie van de ETFs op de markt de prijsstijgingen van Ethereum verder zullen aanwakkeren. 

Ondanks dat analisten positief zijn over de vooruitzichten van Ethereum, kunnen whale transacties roet in het eten gooien. Met name transacties waarbij grote hoeveelheden crypto en geld wordt verplaatst naar beurzen worden gezien als voorlopers voor marktvolatiliteit. 

Als we terug kijken, hebben deze grote sell offs regelmatig geleid tot een prijsdaling op de korte termijn. Echter, op de lange termijn hebben dergelijke transacties minder effect. De koersbewegingen op lange termijn worden voornamelijk gedreven door fundamentele factoren, waaronder toenemende acceptatie en adoptie. Door de huidige positiviteit rondom crypto is de kans klein dat Ethereum hieronder gaat leiden. 

Ethereum rally op komst

Ondanks alles blijft de crypto community de whale goed in de gaten gehouden. Echter, de bredere focus van de markt staat nog steeds op de handel van de Ethereum ETF. De verwachtingen zijn groot en er wordt gedacht dat er een rally op komst is. Voorlopig is het nog afwachten wat er gaat gebeuren. 

De grootste kans is dat de rally op komst is als de ETH ETF verhandelbaar is. Voor veel beleggers is dit een moment om bullish te worden. We houden jullie op de hoogte van toekomstige bewegingen van de Ethereum koers!

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins keren de bearish markttrend om

Scott

Whales momenteel actief in de memecoin markt

Timo Bruinsma

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu