Blockchain Stories
Bitcoin blijft sterk dankzij stevige ondersteuningsniveau
Bitcoin Nieuws

Bitcoin blijft sterk dankzij stevige ondersteuningsniveau

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin houdt stand en blijft sinds de crash rond hetzelfde niveau handelen dankzij een stevige ondersteuningsniveau.

Ali Martinez, een bekende crypto analist, deelt op X (voorheen Twitter) dat de huidige sterke support voor Bitcoin zich bevindt tussen $69.380 en $67.350. In dit bereik hebben bijna twee miljoen adressen samen ongeveer 964.000 BTC gekocht. Het behouden van deze steun is cruciaal voor het voortzetten van Bitcoin’s opwaartse trend.

Op dit moment handelt de Bitcoin koers voor $69.320 met een daling van 2,8%.

Steun en weerstand: de sleutel tot succes

De steunzone die Martinez noemt, speelt een cruciale rol in het stabiliseren van de Bitcoin markt. Met een groot aantal investeerders die hun coins binnen dit bereik hebben aangekocht, is er een stevige basis gecreëerd die voorkomt dat de prijs te ver zakt.

Deze zone biedt een vangnet dat helpt bij het behouden van het vertrouwen onder beleggers. Het niveau van $68.500 is bijzonder belangrijk, omdat het als een soort psychologische grens fungeert. Het doorbreken van deze grens kan leiden tot verdere prijsstijgingen of dalingen, afhankelijk van de marktreacties.

Grote hoeveelheden Bitcoin opgenomen van exchanges

Een ander interessant feit is dat er afgelopen week een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin van crypto exchanges is gehaald. In totaal is er ongeveer 22.647 BTC, ter waarde van meer dan $1,57 miljard, opgenomen. Dit soort bewegingen kunnen verschillende dingen betekenen.

Vaak duidt het op investeerders die hun Bitcoin liever in hun eigen wallets bewaren, wat kan wijzen op vertrouwen in de lange termijn waarde van de munt. Het kan ook een indicatie zijn van minder verkoopdruk op de exchanges, wat positief is voor de prijsstabiliteit.

Wat betekent dit voor de toekomst van Bitcoin?

Het behouden van de zone tussen $69.380 en $67.350 is cruciaal voor de toekomst van Bitcoin. Als deze zone het houdt, kan dit resulteren in een verdere stijging van de prijs. Het opnemen van grote hoeveelheden Bitcoin van exchanges kan ook bijdragen aan een stabielere markt, aangezien er minder coins beschikbaar zijn voor verkoop. Dit zou de prijs verder kunnen ondersteunen, vooral als er sprake is van een toenemende vraag.

Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat de cryptomarkt zeer volatiel blijft. Hoewel de huidige signalen positief zijn, kunnen plotselinge marktveranderingen snel optreden. Beleggers doen er goed aan om alert te blijven en zich bewust te zijn van de volatiliteit.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu