Blockchain Stories
DEXtools ondersteunt nu ShibaSwap: wat betekent dit voor gebruikers?
Altcoin Nieuws

DEXtools ondersteunt nu ShibaSwap: wat betekent dit voor gebruikers?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

DEXtools heeft bekendgemaakt dat het platform ShibaSwap gaat ondersteunen. Het populaire platform heeft tientallen miljoenen gebruikers en heeft verschillende tools waarmee de ontwikkelingen op de cryptomarkt nauwlettend in de gaten kunnen worden gehouden.

Er gingen al langer geruchten dat DEXtools het Decentralized Finance platform van Shiba Inu zou gaan integreren, maar het lijkt er nu toch echt van gekomen. Het platform liet dit weten door middel van een post op X. Door de integratie zullen gebruikers van ShibaSwap gebruik kunnen maken van verschillende handige tools.

Gebruikers van ShibaSwap krijgen toegang tot handige functies

DEXtools geeft gebruikers van ShibaSwap onder andere toegang tot zeer geavanceerde financiële analyses. De integratie is een belangrijke mijlpaal voor ShibaSwap, want er kan nu een serie aan uitgebreide tools en analyses worden gebruikt. DEXtools stelt gebruikers bijvoorbeeld in staat om gegevens over Decentralized Exchanges (DEXs) in te zien of om memecoins te vinden voor BONKBot.

Daarnaast is het mogelijk om op het platform zowel DeFi wallets als cryptoprijzen te volgen. Het is tevens mogelijk om marktbewegingen te volgen en realtime analyses in te zien. Het is ook mogelijk om tokens , zoals SHIB, direct in de app te ruilen. Bovendien zijn er nog meer handige functies die voor gebruikers van ShibaSwap zeer efficiënt zijn.

ShibaSwap verhuisde vorige maand naar het Shibarium netwerk. Gebruikers en bezitters van Shiba Inu delen het nieuws over de intregratie op social media.

Handelaren kunnen strategieën optimaliseren

Door de integratie met DEXtools zullen gebruikers van in staat zijn om diepere inzichten te krijgen in liquiditeitspools, de prijsbewegingen en handelsvolumes. Met deze realtime gegevens kunnen handelaren betere beslissingen nemen. Bovendien verhoogt de integratie de betrouwbaarheid van ShibaSwap, wat kan leiden tot meer gebruikers. De transparantie van het ecosysteem van Shiba Inu is de drijvende kracht achter de nog steeds groeiende gemeenschap.

Het ontwikkelingsteam achter Shiba Inu heeft keihard gewerkt om ShibaSwap te verbeteren en is blij met de bovengenoemde ontwikkelingen. Hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama spreekt over een succes. Hij sprak de gemeenschap vol enthousiasme aan en roemde het team voor het harde werk.

Blij om te zien dat DEXtools ShibaSwap ondersteunt! Dit is het moment dat we het momentum vast moeten houden terwijl we de zomer ingaan, aldus Kusama.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu