Blockchain Stories
Pepe en Bonk leiden momenteel het herstel van memecoins
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Pepe en Bonk leiden momenteel het herstel van memecoins

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De markt onderging een grote daling op 11 juni en daarbij gingen de koersen van memecoins ook flink achteruit. Echter, in de afgelopen 24 uur hebben Pepe en Bonk de markt overtroffen en leiden zij het herstel van memecoins.

Bonk en Pepe doorbreken memecoin trend

Onze analyse van de memecoin ranglijsten toont aan dat de meeste memecoins de afgelopen zeven dagen aanzienlijk zijn gedaald. Dogecoin (Ticker: DOGE), met de grootste marktkapitalisatie onder memecoins, daalde met meer dan 15% in de afgelopen zeven dagen en bijna 1% in de laatste 24 uur.

Volgens onze analyse hebben Pepe (Ticker: PEPE) en Bonk (Ticker: BONK) in de afgelopen 24 uur echter een andere trend gevolgd en tekenen van herstel vertoond. Ondanks deze korte termijn opleving blijven ze op de 7-daagse grafiek nog steeds in het rood. 

De grafiek toont aan dat Pepe in de afgelopen 24 uur meer dan 5% is hersteld, wat het hoogste herstel onder de top 6 memecoins markeert op het moment van schrijven. Daarnaast zagen we dat ook BONK in de afgelopen 24 uur een mooi herstel heeft doorgemaakt. Onze analyse toont aan dat deze ongeveer 7,77% is hersteld in de afgelopen 24 uur.

Hoe Pepe zich de afgelopen 24 uur heeft ontwikkeld

De analyse van PEPE op de dagelijkse grafiek toont aan dat, hoewel de markt op 11 juni daalde, PEPE een stijging zag. De grafiek laat zien dat de waarde van PEPE met meer dan 5% steeg en handelde rond $0.0000114. Op het moment van schrijven is het opnieuw gestegen met bijna 5%, nu handelend rond $0.00001315.

Bovendien toonde de analyse aan dat de ondersteuning van de memecoin, vertegenwoordigd door zijn korte voortschrijdend gemiddelde (gele lijn), sterk bleef. Ook zien we dat de recente stijgingen zorgen voor een bull trend. Een analyse van de Relative Strength Index (RSI) gaf aan dat deze iets boven de neutrale lijn was gestegen, wat een zwakke bull trend aangeeft op het moment van schrijven.

image 42 4
Bron: TradingView

En hoe zit het dan precies met BONK?

De analyse voor BONK op de dagelijkse grafiek toont aan dat, net als Pepe, het een lichte stijging zag in de vorige handelssessie. Echter, in de huidige handelssessie ervaart Bonk een significante prijsstijging. Op het moment van schrijven handelde Bonk met een stijging van bijna 6%.

De grafiek toont aan dat het dicht bij het overschrijden van zijn gele lijn was, die tot nu toe als weerstand heeft gediend. Ondanks de significante prijsstijging bleef Bonk in een bearish trend, hoewel deze trend leek te verzwakken. Een analyse van Bonk’s Relative Strength Index (RSI) toonde aan dat het momenteel onder de neutrale lijn was. Echter, op het moment van schrijven naderde het de neutrale lijn, wat aangeeft dat de bear trend aan het verzwakken is.

image 42 3
Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu