Blockchain Stories
FLOKI daalt 28% in 7 dagen: wat staat er nog meer te wachten?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

FLOKI daalt 28% in 7 dagen: wat staat er nog meer te wachten?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

<a class="wpil_keyword_link" href="https://www.blockchainstories.com/koers/FLOKI/floki/” title=”Floki” data-wpil-keyword-link=”linked” data-wpil-monitor-id=”2351″>Floki (Ticker: FLOKI) brak door de onderste lijn van zijn stijgende lijn en sloot onder de support op 11 juni, zoals we hebben ontdekt. Op het moment van schrijven was de FLOKI koers $0.000228 en heeft het de afgelopen zeven dagen een daling meegemaakt van 25,93% volgens onze statistieken.

FLOKI maakte een mooie stijging op 13 april toen de prijs een rally begon. Dit kanaal wordt meestal gevormd wanneer de prijs, in dit geval FLOKI, consequent hogere pieken en hogere dalen maakt. Zo bereikte FLOKI op 5 juni een all time high van $0.00035 en begon sindsdien te dalen.

Het bewoog naar beneden richting de onderste lijn van het kanaal, die support had gevormd op $0.00025. Op 11 juni viel de prijs van de token onder het support niveau en sloot op $0.00023.

Kunnen we nog meer dalingen verwachten?

We hebben een aantal belangrijke indicatoren geanalyseerd en ontdekten dat ze wezen op de mogelijkheid van een verdere daling in de waarde van FLOKI. Ten eerste lagen de belangrijkste momentum indicatoren onder hun centrale lijnen.

Zo lag de Relative Strength Index (RSI) op 46.5, terwijl de Money Flow Index (MFI) 46.3 was. Deze indicatoren identificeren overbought of oversold condities in een markt door het momentum en veranderingen in de prijsbewegingen. Bij hun waarden op het moment van schrijven, suggereerden FLOKI’s RSI en MFI dat de verkoopdruk groter was dan de kookactiviteit.

De negatieve Chaikin Money Flow (CMF) van de meme coin bevestigde dit ook. Deze indicator meet hoe geld in en uit een asset stroomt. Een negatieve CMF waarde duidt op markt zwakte, wat wijst op een verhoogde liquiditeit uitstroom. Dit is een bearish signaal en handelaren interpreteren het als een voorloper van een verdere prijsdaling. Op het moment van schrijven was FLOKI’s CMF -0.04.

Verder zagen we ook dat de Down Line (blauw) de sterkte van de huidige dalende trend aangaf. Deze stond op 100% op het moment van schrijven. Deze indicator meet de trend sterkte van een prijs en identificeert potentiële omkering punten. Wanneer de Down Line dicht bij 100% is, is de dalende trend sterk en werd het meest recente dieptepunt relatief recent bereikt.

image 42
Bron: TradingView

Als deze trend doorzet, kan de prijs van FLOKI onder het $0.0002 niveau zakken om rond de $0.0001 te verhandelen. Als dit juist niet het geval is en de nieuwe vraag naar de meme coin toeneemt, kan de prijs van FLOKI stijgen richting de support op $0.00025 en daarboven.

image 42 1
Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu