Blockchain Stories
Crypto analist verwacht groei voor altcoin die dit jaar 1400% steeg
Altcoin Nieuws

Crypto analist verwacht groei voor altcoin die dit jaar 1400% steeg

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een prominente cryptoanalist heeft een analyse gegeven over een altcoin die dit jaar al met 1400% is gestegen. Hij voorziet een rooskleurige toekomst voor Ondo Finance (ONDO). De analist verwacht dat ONDO een langdurige groei door gaat maken, wat interessant is voor investeerders. Deze token laat de afgelopen maanden een zeer sterke stijging zien.

Zeer sterke altcoin met potentie

ONDO is geen altcoin die vaak in het nieuws komt, maar is zeker de moeite waard om aandacht aan te besteden. Het project is erop gericht om echte activa te tokeniseren. Dit houdt in dat activa, zoals geld, aandelen of waardepapieren worden gedigitaliseerd en als tokens op de blockchain worden opgeslagen. Check de whitepaper van het project.

In een bericht op X (het voormalige Twitter) deelt een analist onder de naam ‘Altcoin Sherpa’ zijn analyse over de munt met zijn volgers. Hij noemt ONDO een van de sterkste munten die er zijn en laat weten verrast te zijn over de uitzonderlijke groei van de token. Hij schrijft:

‘Ik was verrast om te zien dat dit niveau behouden bleef. Ik hoopte hem iets lager te zien. Het is een van de sterkste munten die er zijn’.

Sherpa

Voortzetting van opwaartse trend

De analist deelde een grafiek waarop een opwaartse trend is te zien. ONDO lijkt zich te hebben hersteld van een cruciaal punt, wat een opwaartse trend tot gevolg heeft. De analist verwacht dus dat de token voorlopig blijft groeien. Op het moment van schrijven wordt ONDO verhandeld tegen een koers van $1,21.

Ondanks het feit dat ONDO de afgelopen week met 1,3% is gedaald, heeft deze altcoin de afgelopen maand opmerkelijk goed gepresteerd. Volgens marktgegevens is er een groei van maar liefst 60% gerealiseerd. Het feit dat ONDO het zeer goed doet, is interessant voor investeerders. De onderstaande grafiek laat zien hoe de munt de afgelopen maanden heeft gepresteerd. De munt steeg onder andere na het nieuws dat de SEC ETH spot ETF’s had goedgekeurd.

ONDOUSDT 2024 06 15 11 30 31

Ondo Finance is opgericht om financiële producten van hoge kwaliteit on-chain te brengen. Dit gaat onder meer over tokens die worden gedekt door Amerikaanse schatkistpapieren. Het project wordt ondersteund door het gedecentraliseerde leenplatform Flux Finance. De token van het project, ONDO, heeft in ieder geval de interesse van beleggers gewekt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Het is voorbij: Duitsland heeft alle Bitcoin verkocht

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu