Blockchain Stories
Goedkeuring Ethereum ETF zorgt dat ONDO met 13% stijgt
Altcoin Nieuws

Goedkeuring Ethereum ETF zorgt dat ONDO met 13% stijgt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Onmiddellijk nadat de Amerikaanse SEC aankondigde dat het ETH spot ETF’s had goedgekeurd, steeg de Ondo koers (Ticker: ONDO). Voor de goedkeuring was de prijs van de token $0,92.

In de afgelopen 24 uur is de prijs van ONDO echter met 18,37% gestegen en heeft de token de grens van $1 overschreden. Benieuwd waarom ONDO zo hard is gestegen na goedkeuring van de ETF?

De connectie tussen ONDO en ETH

Ondo Finance heeft onlangs zijn activa verplaatst naar BlackRock’s BUIDL tokenisatie fonds. Dit fonds opereert op de Ethereum blockchain en daarom is er een koppeling tussen ONDO en ETH.

Net als de aanbiedingen van Ondo stelt BUIDL gebruikers in staat om rendement te verdienen op hun Amerikaanse dollar holdings. Interessant genoeg leek het erop dat sommige marktdeelnemers deze stap hadden voorzien. 

Zes dagen geleden toonde on chain data aan dat een handelaar 1.870 ETH had omgewisseld voor ONDO tegen een gemiddelde prijs van $0,95. Ook een andere deelnemer die de token in februari kocht, houdt de cryptocurrency nog steeds vast, ondanks een ongerealiseerde winst van 288%. 

Het holden van tokens suggereert dat de prijs van de token in de toekomst hoger dan $1,08 zou kunnen stijgen. Verder hebben we ook gekeken naar het volume van ONDO. Op het moment van schrijven toonden gegevens van Santiment aan dat de metric een maandelijkse piek van $459,889 miljoen bereikte.

image 77
Bron: Santiment

Waarom de prijs misschien $2 kan bereiken

Als het volume daalt terwijl de prijs stijgt, kan de opwaartse trend van ONDO verminderen. In dat geval zou een daling onder de $1 mogelijk zijn, vooral als het nemen van winst gebruikelijk wordt.

Voor het lange termijn potentieel kan de Total Value Locked (TVL) een belangrijke rol spelen. TVL toont de dollarwaarde van ONDO die in het project is vergrendeld of gestaked.

Met deze metric kan men de gezondheid van het protocol meten. Als de TVL toeneemt, betekent dit dat de toegevoegde liquiditeit goed is, wat wijst op een goede gezondheid.

Volgens DeFiLlama is de TVL van Ondo Finance gestegen en was het $441,12 miljoen op het moment van schrijven.

image 78
Bron: DeFiLlama

Deze toename suggereert dat marktdeelnemers het project betrouwbaar vinden, met hoge verwachtingen van een goed rendement. Gezien de recente toename zou de metric binnen een paar maanden $1 miljard kunnen bereiken.

Als dit het geval is, zou de prijs van ONDO ook kunnen profiteren en een stijging naar $2 tot $4 zou mogelijk kunnen zijn.

Een beoordeling van de officiële website van het project toonde aan dat het een jaarlijks rendement van 5,20% biedt op Amerikaanse dollar stortingen en 4,96% op Amerikaanse staatsobligaties.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu