Blockchain Stories
Solana beschikbaar op HashKey Global en zorgt voor uitbreiding Aziatische markt
Nieuws Solana

Solana beschikbaar op HashKey Global en zorgt voor uitbreiding Aziatische markt

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

HashKey Global, de internationale tak van Hong Kong’s HashKey Group, breidt zijn aanbod van cryptocurrencies uit door Solana (SOL) toe te voegen aan de lijst van verhandelbare producten. Deze toevoeging is beschikbaar voor gebruikers buiten de Hong Kong markt en biedt nieuwe kansen voor handelaren in de Aziatische regio.

Vanaf vandaag, 24 mei, zal HashKey Global de handel in het nieuw toegevoegde SOL/USDT paar lanceren op zijn spotmarkt. Hierdoor komt het totale aantal tokens dat beschikbaar is voor spot trading op het platform op 21. Dit betekent dat handelaren nu een extra optie hebben om te zich te verbreden binnen het platform.

Beschikbaarheid en toegang

HashKey Global heeft bekend gemaakt dat SOL niet beschikbaar zal zijn in bepaalde regio’s, waaronder de Verenigde Staten en het vasteland van China, vanwege onzekerheden in de regelgeving. Deze beperking komt voort uit de complexe en vaak veranderende regelgeving rondom cryptocurrencies in deze gebieden. Toch biedt de notering van SOL op het platform een bredere toegankelijkheid voor een groot publiek in de Aziatische regio. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om te handelen op een gereguleerde en betrouwbare exchange, wat de veiligheid en transparantie in de handel vergroot.

In april kondigde HashKey Group aan dat het goedkeuring had gekregen van financiële toezichthouders in Bermuda, waar het internationale kantoor is gevestigd. Deze goedkeuring stelt het bedrijf in staat om retailklanten de mogelijkheid te bieden om de cryptomarkt te verkennen in overeenstemming met lokale regelgeving. Dit betekent dat gebruikers nu toegang hebben tot een breed scala aan digitale assets, met de garantie dat alle activiteiten in lijn zijn met de juridische vereisten.

Groei en gebruiksgemak

Livio Weng, COO van de groep, meldde dat de Hong Kong divisie, die zowel retail- als institutionele klanten bedient, ongeveer 170.000 gebruikers had. Dit aantal geeft een indicatie van de populariteit en betrouwbaarheid van het platform. Echter, het aantal geïnteresseerde gebruikers dat geen toegang had tot de Hong Kong markt was vier keer zo groot. Met de lancering van het internationale platform kunnen deze gebruikers nu hun gewenste cryptocurrencies aanschaffen, wat een aanzienlijke uitbreiding van de gebruikersbasis mogelijk maakt.

HashKey Global verwacht daarom een sterke groei in het aantal gebruikers, omdat het platform nu gebruikers van verschillende crypto vriendelijke jurisdicties kan bedienen. Deze uitbreiding betekent niet alleen een toename in handelsvolumes, maar ook een versterking van de positie van HashKey Global in de internationale cryptomarkt.

Markt sentiment en prijsbewegingen

Ondanks de positieve ontwikkeling van de notering van SOL op HashKey Global, heeft de digitale asset geen positieve prijsreactie vertoond. De asset blijft zijn bearish positie behouden in de afgelopen 24 uur. Volgens de laatste gegevens is SOL met 2,45% gedaald en handelt momenteel rond de $167. Deze daling komt overeen met het bredere marktsentiment, aangezien BTC en ETH respectievelijk met 0,50% en 2% zijn gedaald.

HashKey Global zet hiermee een belangrijke stap in de uitbreiding van zijn aanbod, wat de toegankelijkheid en het gebruiksgemak voor gebruikers wereldwijd zal verbeteren.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Stijgende vraag naar Ethereum doet dit met ETH prijs

Timo Bruinsel

BNB $600 obstakel: het is goed om hierop te letten!

Timo Bruinsel

Prijs omkering PEPE hangt af van deze belangrijke factoren

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu