Blockchain Stories
Standard Chartered voorspelt goedkeuring Solana en XRP ETF in 2025
Altcoin Nieuws Ripple Solana

Standard Chartered voorspelt goedkeuring Solana en XRP ETF in 2025

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Terwijl cryptogemeenschap nog bijkomt is van een historisch moment, wordt er een opmerkelijke voorspelling gedaan. Gisteren gaf de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) goedkeuring voor de notering van acht spot Ethereum ETF’s. Wie zijn de volgende in de rij? Volgens een voorspelling van Standard Chartered zijn Solana en XRP de meest waarschijnlijke kandidaten.

De voorspelling richt zich op de verwachte bull run van 2024. De handel in deze spot Ether ETF’s zal naar verwachting volgende maand al beginnen. Experts voorspellen een grote instroom van ongeveer $50 miljard in het eerste jaar van deze producten.

Expert voorspelt XRP en SOL ETF’s in 2025

Geoffrey Kendrick, een vooraanstaand analist bij Standard Chartered Bank, is ervan overtuigd dat crypto ETF’s in 2025 een nieuwe fase zullen ingaan. Kendrick is van mening dat XRP en Solana ETF’s volgend jaar goedkeuring zullen krijgen. Hij verklaart dat de goedkeuring van Ether ETF’s impliceert dat Ethereum niet als een effect kan worden geclassificeerd.

Kendrick concludeert hieruit dat XRP en Solana, altcoins die lijken op Ethereum, ook niet als effecten kunnen worden beschouwd. Bovendien lijkt de crypto-industrie nu steun te krijgen van zowel de liberale als conservatieve politieke stromingen in de Verenigde Staten.

Gemeenschap verheugd over XRP ETF

De cryptogemeenschap reageert enthousiast op Kendricks voorspelling. Op dit moment is de term “XRP ETF” wereldwijd trending op X (voorheen bekend als Twitter), met veel berichten over het concept en de potentie van dit product.

Ripple CEO Brad Garlinghouse heeft verklaard dat een XRP ETF “onvermijdelijk is op dit punt” na de goedkeuring van de Ether ETF. Valkyrie’s CIO, Steve McClurg, heeft gezegd dat de komst van een XRP ETF een kwestie van ‘wanneer’ en niet ‘of’ is.

Markten in beweging na ETF goedkeuring

Ondanks de hype hebben de crypto markten een daling doorgemaakt na de goedkeuring van de Ethereum ETF’s. Experts geven aan dat dit een normale reactie is. XRP, dat de afgelopen twee jaar voornamelijk negatief heeft gepresteerd, blijft in het rood samen met Bitcoin en Ethereum.

Ook Solana, de best presterende cryptocurrency van het afgelopen jaar, werd getroffen door de neerwaartse trend en daalde ongebruikelijk mee. De verwachting is dat de markt binnen een week, na de start van de ETF-handel, een ommekeer zal zien, waarbij de bulls de overhand zullen nemen op de bears.

XRP handel weer beschikbaar op Coinbase

In gerelateerde ontwikkelingen heeft Coinbase, de grootste crypto exchange in de Verenigde Staten, aangekondigd dat de handel in XRP nu weer beschikbaar is in New York. Dit volgt op langdurige inspanningen om goedkeuring te krijgen van de staatsautoriteiten.

Toekomstige ontwikkelingen in de crypto markt

De recente goedkeuring van de Ether ETF en de bredere politieke steun laten een belangrijke mijlpaal voor de cryptoindustrie zien. De verwachtingen zijn hooggespannen voor de toekomstige goedkeuring van XRP en Solana ETF’s in 2025.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde berichten

Uniek: Donald Trump woont mogelijk een crypto conventie bij

Scott

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu