Blockchain Stories
BONK koers met ruim 20% gedaald: is dit het moment om te kopen?
Altcoin Memecoin Nieuws

BONK koers met ruim 20% gedaald: is dit het moment om te kopen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

BONK bewijst in de afgelopen periode maar weer eens dat het een typische memecoin is. Zoals elke andere memecoin is de ook de BONK koers bijzonder volatiel. In de afgelopen 7 dagen daalde de koers met meer dan 20%, waardoor de all time high momenteel ver uit het zicht is. Is dit dan hét moment om BONK te kopen? Of is het beter om nog even je geduld te bewaren? Er zijn indicatoren waaruit zou moeten blijken dat dit het moment is om BONK bij te kopen. In dit artikel geven wij géén financieel advies, maar voorzien wij je puur van feitelijke informatie.

Harde daling

Al langere tijd is de BONK koers tegen hoge golven aan het strijden. De hoge golven lijken het echter flink te winnen, getuige de daling van 20%. Deze daling is, zoals gezegd, ook typerend te noemen voor een memecoin. Net zoals elke andere memecoin is de BONK koers eigenlijk té volatiel. Dit kan je een hoop geld kosten, maar kan je uiteraard ook een hoop geld opleveren. Mocht je een week geleden in BONK hebben geïnvesteerd, ben je nu echter niet blij.

Voorbode voor een rally?

Het is interessant om een vergelijking met april 2024 te treffen. In dat jaar kwam de BONK koers in een vergelijkbaar patroon terecht, waarna een stijging van 260% volgde. Mocht dit patroon wederom gevolgd worden, worden het mooie tijden voor BONK houders.

Uiteraard is hier geen enkele garantie voor. Wel is het interessant om naar de grens van 200 SMA te kijken. In het verleden is meermaals gebleken dat dit een sterk ondersteuningsniveau voor BONK is. Aangezien de koers recent weer op dit niveau uitgekomen is, biedt dit mogelijk het startschot voor een interessante rally.

BONK Trading view
Bron: TradingView

Memecoins hebben het zwaar

Het patroon dat BONK in de afgelopen dagen doormaakte, is geen hele grote verrassing. Ook is het niet al te bijzonder te noemen, aangezien elke memecoin een flinke daling doormaakte.

Wat zo kenmerkend voor memecoins is, is dat een dergelijke daling door een flinke stijging opgevolgd kan worden. Voor BONK kan dit betekenen dat je je investering met een factor 10x kunt laten groeien. Maar, neem je daar genoegen mee als je in een memecoin investeert? De laatste dagen laten overduidelijk zien dat het investeren in memecoins veel risico’s met zich meebrengt.

Interessant moment om te kopen

Kijkende naar de all time high heeft de BONK koers nog een flinke weg af te leggen. Tegelijkertijd blijkt uit bovenstaande grafiek dat BONK vaker teruggeveerd is uit de huidige positie. Met veel succes gezien de voorgaande rally met een stijging van maar liefst 260%.

Ook schreven we recent nog dat BONK een groei van 30% doormaakte. In dat artikel werd ook al aangegeven dat BONK binnenkort bearish zou worden. Die voorspelling is in ieder geval uitgekomen, gezien de daling van 20% in de afgelopen 7 dagen. Net zoals elke andere memecoin is ook BONK in ieder geval interessant om in de gaten te houden.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

AI doet voorspelling: Dit wordt de Solana koers op 1 augustus

Thanh Lanh Tran

Ethereum whale stortingen vs. exchange reserves

Timo Bruinsma

Dogecoin whale accumulatie stijgt met meer dan 800%

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu