Blockchain Stories
Hoe de ASI fusie Fetch.ai en andere AI crypto beïnvloedt
Altcoin Nieuws

Hoe de ASI fusie Fetch.ai en andere AI crypto beïnvloedt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Op 26 juni kondigde Fetch.ai (Ticker: FET) de start van de ASI fusie aan met Ocean Protocol (Ticker: OCEAN) en SingularityNET (Ticker: AGIX). Dit tweefasige proces begint op 1 juli.

ASI fusie verenigt AI tokens

De fusie zal in twee fasen verlopen. De eerste fase, die op 1 juli begint, zal de AGIX en OCEAN tokens opnemen in het bestaande FET token. Deze integratie legt de basis voor de bredere acceptatie van ASI in het cryptocurrency ecosysteem. 

Cryptobeurzen zoals Binance en data aggregatoren zoals CoinMarketCap en CoinGecko zullen een cruciale rol spelen bij het weergeven van deze token fusie.

Fase 1 van het traject

Tijdens de eerste fase zullen de AGIX en OCEAN tokens worden verwijderd en vervangen door het ASI token. Gebruikers die deze tokens op beurzen hebben, kunnen ze niet langer storten, alleen FET stortingen blijven actief. Deze fase richt zich voornamelijk op het integreren van beurzen en data platforms in de nieuwe ASI token. 

De conversiepercentages voor de fusie zijn vastgesteld. Zo is 1 FET gelijk aan 1 ASI, terwijl 1 OCEAN wordt omgezet in 0,43322 ASI en 1 AGIX in 0,43335 ASI.

Fase 2 van het traject

Fase 2, die rond half juli wordt verwacht, zal zich richten op het uitbreiden van het bereik van het ASI token. Dit omvat het onboarden van de bredere crypto community en het inzetten van ASI op meerdere blockchain netwerken. De ASI tokenfusie wordt verwacht een positief effect op de crypto community te hebben, vooral voor AI gerichte tokens. Er zijn echter enkele mogelijke obstakels.

Coinbase kiest zijn eigen weg

Coinbase, een grote cryptocurrency beurs, heeft ervoor gekozen om de automatische token migratie voor zijn gebruikers niet te faciliteren. Terwijl Coinbase de handelsondersteuning voor OCEAN en FET blijft bieden, moeten gebruikers de migratie zelf uitvoeren via zelfbeheer wallets.

Als je FET of OCEAN bij Coinbase staat kan je het overmaken naar bijvoorbeeld OKX of Bitvavo om de merge automatisch te laten uitvoeren.

Deze beslissing staat in contrast met andere beurzen die het conversieproces zullen afhandelen. Desondanks zal Coinbase nog steeds de handel in OCEAN en FET toestaan en zelfbeheer migraties faciliteren, waardoor enige betrokkenheid bij de fusie behouden blijft.

Steun van grote beurzen

Verschillende andere grote beurzen, waaronder Bitfinex, HTX, Bitget, Binance en KuCoin, hebben hun steun voor de fusie bevestigd. 

Deze beurzen zullen de handel in de betreffende tokens (AGIX en OCEAN) rond 1 of 2 juli stopzetten en deze converteren naar FET voordat de volledige overgang naar ASI plaatsvindt.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu