Blockchain Stories
Michaël van de Poppe deelt zijn volgende stap na deze correctie
Altcoin Bitcoin Nieuws

Michaël van de Poppe deelt zijn volgende stap na deze correctie

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Michaël van de Poppe, ook wel bekend als @CryptoMichNL, heeft recentelijk zijn gedachten gedeeld over zijn volledige investering in altcoins en de strategie die hij volgt. Eerder gaf hij hier al een update over.

Zijn risicovolle strategie

Van de Poppe erkent dat zijn strategie zeer riskant is en dat men meer Bitcoin kan verliezen dan men bezit. Echter, tijdens een bullmarkt ziet hij dit als de ultieme manier om meer Bitcoin te vergaren via altcoins, wat precies zijn gameplan is.

Ondanks de kritiek die hij ontvangt, blijft hij vasthouden aan zijn strategie. Hij heeft meerdere cycli doorlopen en herinnert zich dat hij tijdens de laatste cyclus 50% verloor in USD -waarderingen en 75% in BTC waarderingen, waarna hij uiteindelijk een 100X rendement behaalde op zijn hele portefeuille.

Van de Poppe vindt dat de huidige correctie niet zo ernstig is als het lijkt. Sommige altcoins doen het technisch gezien goed in BTC waarderingen, ook al zien ze er in USD waarderingen slecht uit. Dit verandert echter niets aan zijn thesis. Hij is zelfs tevreden dat het nieuws over Mt. Gox nu eindelijk naar buiten is en dat de betalingen plaatsvinden, zonder verder slecht nieuws van die kant.

Hoe hij omgaat met de correcties

Correcties zijn altijd stressvol voor Van de Poppe. Hij ervaart maagklachten en zijn mentale toestand lijdt eronder. Hij zou vaker naar de sportschool moeten gaan om te ontspannen, maar zijn werk gaat door. Met meerdere bedrijven om te runnen en de focus op zijn klanten, blijft hij bezig, ook tijdens moeilijke tijden.

Niets heeft zijn gameplan veranderd. De Mt. Gox sell-off ziet hij als een kortstondige paniekgebeurtenis op de markten en niet als een consistent nieuwsitem. Ondanks dat mensen verkopen, blijven de ETF’s positieve instroom zien, waardoor hij zich geen zorgen maakt over Mt. Gox.

Wat volgens Van de Poppe wel een enorme impact zal hebben, is de Ethereum ETF. Door de recente negativiteit onderschatten mensen de impact van deze ETF voor de hele sector. Meer geld betekent meer adoptie, en hij denkt dat dit een enorme game-changer kan zijn voor het hele blockchain ecosysteem op alle niveaus.

Fundamentele analyse

Hij analyseert de markten voortdurend en de fundamentele argumenten van zijn beslissing die hij zes weken geleden heeft genomen. Als zijn thesis hetzelfde blijft, blijft hij bij zijn gameplan. De belangrijkste beslissingen die hij nu moet nemen, zijn welke munten hij wil houden.

Hoewel de neerwaartse rit op sommige van de nieuwere munten zwaarder was dan verwacht, blijft hij optimistisch en verwacht hij nog steeds dat een 10X rendement in 6-12 maanden in USD waarderingen mogelijk is.

Van de Poppe maakt zich niet druk om de kortetermijn prijsactie. Hij blijft gefocust op zijn gameplan, die hem in eerdere cycli flinke rendementen hebben opgeleverd en dat (volgens hem) opnieuw zullen doen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu