Blockchain Stories
Cryptomarkt update en technische analyse van Daan Crypto
Altcoin Bitcoin Nieuws

Cryptomarkt update en technische analyse van Daan Crypto

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In een recente video van Daan Crypto biedt hij een crypto analyse van de afgelopen week in de cryptomarkt, met een focus op de invloed van de Mt. Gox distributies en de impact hiervan op Bitcoin en andere cryptovaluta. Daan bespreekt de verkoopdruk die de markt ervaart, de korte- en lange termijn vooruitzichten en de rol van institutionele en particuliere beleggers in deze volatiele periode.

Mt. Gox distributies en marktimpact

De Mt. Gox distributies begonnen deze maand en veroorzaakten aanzienlijke verkoopdruk op de markt. Dit resulteerde in een scherpe daling van de Bitcoin koers, zoals zichtbaar in de grafieken van de afgelopen week.

Daan benadrukt dat hoewel de directe verkoopdruk groot is, het langetermijneffect mogelijk minder ernstig zal zijn dan verwacht. Veel investeerders hadden de distributies al ingeprijsd en een deel van de verkoopdruk werd opgevangen door eerdere verkoopacties en liquidaties.

Marktstructuren en technische analyse

Daan wijst op belangrijke technische niveaus voor Bitcoin. Hij stelt dat de markt een belangrijk steunpunt heeft rond de $59k, en dat een doorbraak boven dit niveau een sterk positief signaal zou zijn. Dit zou kunnen wijzen op een herstel en een mogelijke omkering van de neerwaartse trend.

Naast Bitcoin besteedt Daan ook aandacht aan de bredere cryptomarkt, met een focus op sectorprestaties en specifieke altcoins. Hij merkt op dat memecoins zoals Dogecoin en Shiba Inu grote schommelingen hebben doorgemaakt, maar ook sterke herstelbewegingen laten zien.

Layer 1-projecten zoals Solana en Avalanche hebben zich goed staande gehouden, en Layer 2-oplossingen en AI gerelateerde munten zoals Render laten ook een solide herstel laten zien na de recente dalingen.

Daan biedt ook een technische analyse van specifieke altcoins zoals Ethereum, Chainlink en Solana. Hij bespreekt de recente prijsbewegingen en benadrukt de belangrijke ondersteunings- en weerstandsniveaus. Bijvoorbeeld, Chainlink heeft een belangrijk steunpunt rond de $6 en Daan ziet potentieel voor een stijging richting $28-29 als de marktstructuur positief blijft.

Solana, aan de andere kant, blijft sterk en heeft zijn hogere timeframe structuur behouden ondanks de recente volatiliteit.

Toekomstige vooruitzichten

De komende weken zullen cruciaal zijn voor het bepalen van de verdere richting van de markt. Daan gelooft dat naarmate de verkoopdruk van de Mt. Gox distributies afneemt, er ruimte is voor herstel. Hij benadrukt echter dat dit een langzaam proces zal zijn. Het herstel van het marktsentiment en het absorberen van de extra aanbod zullen tijd kosten. Hij is optimistisch dat zodra deze fase voorbij is, de markt weer kan groeien, ondersteund door de instroom van nieuw kapitaal dat klaarstaat om in de dip te kopen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Opvallend: Engelse voetbalclub koopt Bitcoin voor $4,5 miljoen

Scott

Mt. Gox is actief en laat de Bitcoin koers dalen

Scott

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu