Blockchain Stories
Image default
Cryptomarkt Update Waves

Marktupdate: Bitcoin reageert rustig op afwijzingen ETF

Er zijn opnieuw meer dan één hand vol ETF’s afgewezen. Eerder reageerde de cryptomarkt nogal heftig op dit soort afwijzingen, maar dat was deze keer een stukje minder. Bitcoin blijft op hetzelfde prijsniveau als een week geleden. Mede doordat bitcoin rustig bleef, deden de altcoins ook gezamenlijk geen gekke dingen.

Bitcoin (BTC) blijft hangen rond $6400

Zoals te zien is in onderstaande chart reageert de koers niet heel gek op het negatieve nieuws rondom ETF’s. Eerder reageerde de prijs van BTC een stuk heftiger op dit soort nieuwtjes uit de USA. Vorig jaar zagen we dat de markt behoorlijk reageerde op bitcoinforks, maar dat is nu ook niet meer zo. De cryptospace leert omgaan met nieuws rondom bepaalde onderwerpen. Misschien is dat nu ook het geval voor nieuws dat de Amerikaanse ‘Securities and Exchange Commission’ (SEC) betreft. Het zou mooi zijn als ‘we’ niet meer zo panisch doen wanneer de SEC een verzoekje afwijst. bitcoin etf uitspraken koers

Lisk (LSK) en Nano doen het goed

Terwijl BTC lekker blijft hangen rond een prijspunt, volgen Lisk en Nano hun eigen koers vandaag. Ook ICON (ICX) en Waves toonde aardige groene cijfers deze vrijdag. Lisk laat vandaag een mooie plus zien van ruim 14% en Nano komt daar kort achteraan met een stijging van bijna 13%. Beide munten hebben zowel qua prijs als positie op de ranglijst van CMC wel eens hoger gestaan, maar de cryptomunten laten sinds half augustus toch enige vorm van herstel zien. Ze zijn nog lang niet terug op hun oude niveau, maar een beetje positiviteit kan geen kwaad in deze downtrend.

[metaslider id=”19553″]

Opvallend: weinig dalers.

Qua dalers is er vandaag weinig schokkends te melden. De grootste daler, RChain (RHOC), verloor nog geen 7%. Aurora (AOA) dreigt door de kleine verliezen van vandaag buiten de top 100 te vallen. Theta Token (THETA) is de grote winnaar van de dag, de token ging met ruim 47% omhoog. De top drie van grootste stijgers wordt gevuld door CyberMiles en Neo’s Gas.

 

Gerelateerde artikelen

Analisten verliezen vertrouwen in bullish Bitcoin koers: “Waar komt het kapitaal vandaan?”

Marijn van Leeuwen

Crypto exchange Coinbase ontvangt licentie in Canada

Marijn van Leeuwen

Ripple wil stablecoin lanceren: Wat gaat dit betekenen voor Tether en Circle?

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer