Blockchain Stories
Image default
Nieuws

SRN brengt de Finney smartphone uit op 28 november

Eerder dit jaar hebben we kennis mogen maken met de blockchain telefoon van HTC, de HTC Exodus 1. Maar nog voordat deze ontwikkeld werd was Sirin Labs al druk in de weer met een ICO (initial coin offering) om een blockchain mobiel te ontwikkelen, de Finney blockchain smartphone. Maar de afgelopen tijd hoorde je nog weinig over deze telefoon. Het laatste “grote” nieuws wat ze uitbrachten ging om een een samenwerking met Cardano.

Sirin Labs blockchain smartphone

De token van Sirin Labs (SRN) heeft een behoorlijke downtrend mee gemaakt net als vele andere cryptomunten. Waar de token in februari op zijn hoogste punt stond op 32.275 satoshi stond wordt het nu verhandeld voor 1862 satoshi. Maar dit heeft het project niet klein gekregen en ze hebben het toch voor elkaar gekregen om niet alleen de smartphone te ontwikkelen maar ook om hem daadwerkelijk te produceren. Hier voor hebben ze het Taiwanese Tech bedrijf Foxconn kunnen binnen slepen om de smartphone te maken.

De release

Nu is het dan bijna zo ver,  de smartphone wordt bijna onthuld. En de manier waarop dit wordt gedaan is anders dan je zou verwachten. Het enige wat er bekend is gemaakt is dat het in Barcelona zal plaats vinden op 28 november en hun grote ambassadeur Messi zal hier ook bij aanwezig zijn.

Er wordt verwacht dat de smartphone ongeveer $1000 gaat kosten, waardoor het een concurrerende prijs heeft op de high-end smartphone markt. Met functies als een peer-to-peer exchange functie, ingebouwde cold crypto wallet in combinatie met andere standaard smartphone functies kan het voor de mensen met diepe zakken wel eens een leuke gadget worden. 

De smartphone

FINNEY wordt geleverd met de eigen dapp-winkel van Sirin Labs. Deze dapp store geeft gebruikers de mogelijkheid hun digitale assets te openen en te verhandelen. De dapp-winkel is beveiligd met de meerlaagse cyberbeveiligings suite van Sirin Labs. 

Overige specificaties:

  • Qualcomm Snapdragon 845 mobile platform
  • 6” 18:9 display
  • 128GB memory storage
  • SD memory card slot (up to 2TB)
  • 6GB RAM
  • 12MPx main camera
  • 8MPx front camera
  • 3280mAh battery

De FINNEY-smartphone is op 15 december 2018 beschikbaar voor het publiek. Geïnteresseerde kunnen de smartphone vandaag wel al bestellen.

Gerelateerde artikelen

BNB Foundation vernietigt $1.17 miljard aan BNB tokens

Thanh Lanh Tran

Gebruik stablecoins 2024 gestegen met 15%: Bijna 100 miljoen gebruikers

Marijn van Leeuwen

Potentiële stijging voor Dogecoin koers: Bullish trends

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer