Blockchain Stories
Persbericht: Coinmerce lanceert nieuwe design met nieuwe functies
Persbericht

Persbericht: Coinmerce lanceert nieuwe design met nieuwe functies

Coinmerce zit niet stil. De aanbieder van tientallen cryptovaluta is sinds de start vaak de goedkoopste plek om een bitcoin te halen. Het platform krijg een nieuwe stijl en komt met twee nieuwe betaalmethodes. Daarnaast willen de mannen graag wat terugdoen met een leuke giveaway en worden er vijf nieuwe munten toegevoegd.

Het nieuwe design van Coinmerce

Het nieuwe design zorgt er voor dat er meer te zien is in één oogopslag. De oude website was misschien een beetje omslachtig op sommige momenten. Naast het nieuwe design zijn er ook nog nieuwe functies toegevoegd:

  • Transactie status inclusief transactie ID
  • 2FA instellen naar voorkeur
  • Meer statistieken
  • Limiet indicator
  • Nieuws & Blog
coinmerce nieuw design
Nieuwe design van Coinmerce

Nieuwe betaalmethodes en munten

Met de groei van gebruikers van Coinmerce is er ook steeds meer vraag naar alternatieve betaalmethodes. In het buitenland zijn er andere wensen dan hier in Nederland. Met Bancontact en Giropay kunnen ook de Belgen en Duitsers makkelijker aan hun cryptomuntjes komen. De betaalmethodes kunnen nu ook worden gebruikt om een paar nieuwe coins te kopen. IOST, Pundi X, Enigma, Decentraland en WaBi kun je nu ook vinden bij Coinmerce.

Prima platform

De mannen achter Coinmerce timmeren hard aan de weg. Het platform groeit gestaag en mede door de goedkope bitcoin weten steeds meer mensen de website of de mobiele app. Wil je meer weten over Coinmerce? Check dan ons interview met één van de oprichters.

Gerelateerde artikelen

Universa Method Invocation (UMI): een technische inkijk in de blockchain

Arnold Hubach

Universa Smart Contracts: wat is er mogelijk?

Arnold Hubach

Buddy (BUD): Geautomatiseerde app ontwikkeling

Arnold Hubach

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer