Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Binance introduceert creditcard mogelijkheden voor cryptomunten

Binance komt met ondersteuning voor creditcard betalingen voor de grootste cryptocurrency’s. Samen met hun partner Simplex wordt er druk gebouwd aan de mogelijkheid om straks onder andere bitcoin te kopen met je creditcard.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP)

Binance wil in eerste instantie aankopen met Visa en Mastercard ondersteunen. Je kunt met je kaart straks Bitcoin, Ether, Litecoin en Ripple kopen. Met het gemak van de creditcard moeten meer mensen verleid worden om in te stappen.

Changpeng Zhao

De CEO van Binance, Changpeng Zhao liet aan Cointelegraph weten dat ze bij Binance zoveel mogelijk opties willen hebben om de klanten de mogelijkheid te geven om over te gaan tot aankoop. Volgens Zhao zijn dit soort nieuwe manieren erg belangrijk om meer geld in de cryptowereld te krijgen.

Meer wegen richting cryptocurrency

Het is natuurlijk altijd goed als er meer manieren komen voor mensen om hun eerste stapje in de wereld van cryptocurrency te zetten. De vraag is nog even hoe duur deze service is en hoeveel het gebruikt gaat worden. In Nederland zijn creditcard redelijk populair, maar in bijvoorbeeld Amerika weet men niet beter. De grootste cryptobeurs van het moment boort hiermee een potentieel enorme nieuwe doelgroep aan.

Gerelateerde artikelen

Tot dusver doet Bitcoin het goed: maar 6 altcoins doen het beter in 2024!

Ulrich Martin

20% van generatie Z in het bezit van crypto, van waar deze populariteit? 

Wanisha Balak

Shiba Inu’s prijs voorbereid op een stijging van 30% deze maand na 164% toename in ADTV: Is een waarde van 1 euro haalbaar voor SHIB?

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer