Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Digitale assets via Zwitserse bank

Goed nieuws vanuit Zwitserland! De privat bank Julius Baer gaat de samenwerking aan met SEBA Crypto AG. Het doel van deze samenwerking is om verscheidene nieuwe (diensten voor) digitale assets (of: activa) aan haar klanten aan te kunnen bieden.

SEBA Crypto AG

SEBA Crypto AG is ook gevestigd in Zwitserland. Het is in April 2018 opgericht en het heeft het hoofdkantoor in Zug. SEBA is een pionier in de financiële markt, waarin het zich richt op de ontwikkeling van een link tussen werelden van de traditionele en de nieuwe digitale activa. Naar verwachting zal SEBA een van de eerste start-ups zijn die de wettelijke kloof tussen de traditionele en digitale assets kan dichten.

“We zijn erg trots om Julius Baer als investeerder te hebben. SEBA maakt een eenvoudige en veilige toegang tot de cryptowereld mogelijk in een volledig gereguleerde omgeving. De samenwerking tussen SEBA en Julius Baer zal ongetwijfeld waarde en voordeel creëren voor een groot deel van de klanten. “

Guido Buehler, CEO SEBA,

Julius Baer

Voor Julius Baer is SEBA dé perfecte partner om deze nieuwe markt te betreden. Dit betekent dat ze kunnen profiteren van het innovatieve platform en de capaciteiten als het gaat om de digitale assets. Hierdoor kan aan de groeiende vraag van de klanten van Julius Baer worden voldaan. De samenwerking is goedgekeurd door de FINMA, wat betekent dat de licenties dus rond zijn. Daardoor kan Julius Baer nu dus haar oplossingen voor de opslag, het versturen en het beleggen van de digitale activa dus daadwerkelijk in praktijk brengen.

“Bij Julius Baer zijn we ervan overtuigd dat digitaal activa een legitiem en duurzaam onderdeel van een beleggersportefeuille zal worden. De investering in SEBA en onze sterke samenwerking is het bewijs van de betrokkenheid van Julius Baer op het gebied van digitale assets en onze toewijding om baanbrekende innovatie beschikbaar te stellen ten voordele van onze klanten. “

Peter Gerlach, Head Markets bij Julius Baer en lid van de Raad van Bestuur van SEBA

Gerelateerde artikelen

BNB Foundation vernietigt $1.17 miljard aan BNB tokens

Thanh Lanh Tran

Gebruik stablecoins 2024 gestegen met 15%: Bijna 100 miljoen gebruikers

Marijn van Leeuwen

Potentiële stijging voor Dogecoin koers: Bullish trends

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer