27 september 2023
Blockchain Stories
Nieuws

UPDATE: Binance weer online

binance down onderhoud upgrade exchange

Binance is offline. Allereerst: geen paniek. Je funds are #safu, zou Changpeng Zhao van Binance zeggen. De populairste cryptobeurs van dit moment is vanaf 3:00 12 maart 2019 gesloten voor gepland onderhoud. Volgens de berichten van Binance gaan de digitale deuren voor het middaguur weer open. Binance is offline, maar komt dus terug.

UPDATE: Binance is weer online.

Binance down

Binance gaat dus in zijn geheel eventjes offline. Wat er precies gepland staat is niet bekend gemaakt, maar het is een grote upgrade. Het wordt dus een verrassing als je straks weer inlogt. Je kunt vanaf drie uur vannacht tot minstens (!) 11 uur in de ochtend niets meer doen op de exchange. Je zult dus even moeten wachten met handelen en cryptocurrency van het platform afhalen of naar de cryptobeurs toesturen.

Toekomst Binance

Zhao en zijn teams zijn druk aan het bouwen aan nieuwe dingen voor Binance en de cryptospace. Naast de eigen ‘DEX’ (over de naamgeving valt te twisten) op de Binance Chain en meer landen waar de website te bereiken is wordt er ook gebouwd aan meer manieren om te starten. De exchange lanceert binnenkort ook een fiat naar cryptocurrency gateway in Argentinië, bijvoorbeeld. Vorig jaar kwam het nieuws al voorbij dat er ook euro ruilparen op de beurs moeten komen. De grote upgrade zou wel eens wat te maken kunnen hebben met de ‘oude’ munten zoals euro’s, ponden en andere lokale valuta als ruimiddel. Maar dat weten we als het platform weer draait.

Paniek

Ben je toch een beetje in paniek nu je niet bij je cryptovaluta kunt wanneer een exchange offline is? Overweeg dan om je coins in eigen beheer te nemen. Zo neem je zelf verantwoordelijkheid voor je financiën en kan niemand ze kwijt maken. Happy trading.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Cryptomunten lenen voor mensen met Binance Coins

Robin Heester

‘PayPal wilde een wereldmunt maken zoals cryptocurrency’

Robin Heester

Ripple zegt ‘tientallen klanten’ te hebben die gebruikmaken van cryptomunt XRP

Redactie
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.