27 september 2023
Blockchain Stories
Nieuws

USDT-Tron op exchange, Airdrop aanstaande

TRON TRX USDT stablecoin

De exchanges Okex en Huobi Global hebben aangegeven dat ze de USDT Tether zullen ondersteunen. Dat klinkt niet als iets nieuws, maar dat is het wel. Het gaat hier namelijk om de variant die op de TRON blockchain is gebouwd. Deze USDT is gepegged aan de Amerikaanse Dollar en is op dit moment nog nergens te verhandelen. Eerder heb je al kunnen lezen over de plannen met deze coin.

Tron Tether (USDT)

De Tron Foundation heeft deze stablecoin in samenwerking met Tether ontwikkeld. De twee eerder genoemde exchanges zullen deze coin dus aanbieden op hun platform. Daarmee ondersteunen ze beide dus drie stablecoins van Tether: de USDT-Tron, een TRC20 token, de oude en welbekende USDT van het Omni netwerk en de ERC20 variant op het Ethereum netwerk. Op zowel Okex als op Huobi Global zal de token op 30 april verhandelbaar worden.

Beloningssysteem

Tron zou Tron niet zijn als hier weer een marketing-sausje overheen wordt gegooid. Er is namelijk een Annual Percentage Run (APR) voor de Tron-token waardoor de gebruikers uit deze eerste fase een beloning ontvangen. In principe is de APR vastgesteld op 20%, maar dit kan in de loop van de tijd veranderen/verminderen. Deze actie is bedoeld om ervoor te zorgen dat er veel gebruik gemaakt gaat worden van de token (waardoor er dus meer gebruik gemaakt zal worden van het TRON netwerk). De actie betreft overigens enkel in de eerste 100 dagen. In totaal zal er $20 miljoen aan beloningen worden uitgereikt. Deze worden in de USDT-TRON token uitbetaald.

Dit nieuws is afkomstig van CoinGape.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom bitcoin, altcoins en blockchains. Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen

Woolf.University: Universiteit met focus op blockchain

Arnold Hubach

When Bugatti?

Jordy Schreuder

Belangrijke week voor Ethereum: Constantinople en St. Petersburg

Robin Heester
Blijf GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.