Blockchain Stories
Internationale cryptobeurs KuCoin ondervindt zware hinder na beschuldigingen
KuCoin Nieuws

Internationale cryptobeurs KuCoin ondervindt zware hinder na beschuldigingen

Het gerenommeerde digitale valuta platform KuCoin heeft een substantiële daling waargenomen in haar dagelijkse handelsactiviteit. Dit lijkt te worden veroorzaakt door recente gerechtelijke stappen die tegen het bedrijf zijn ondernomen. Op 26 maart zijn de crypto-uitwisseling aangeklaagd door zowel het Departement van Justitie (DOJ) als de Commodity Futures Trading Commission (CFTC).

Cryptobeurs KuCoin ondergaat tegenslagen

Conform informatie van het blockchain-analyseplatform Kaiko, heeft het dagelijkse handelsvolume van KuCoin een aanzienlijke afname van 75 procent ondergaan. Vóór de juridische stappen bereikte het dagelijkse handelsvolume nog een hoogte van $2 miljard. Hierdoor is het sinds die tijd gedaald tot $520 miljoen.

De onthulling van de juridische acties veroorzaakte een directe respons van de platformgebruikers, die op grote schaal begonnen met het terugtrekken van hun tokens. Dit leidde onder andere tot overbelasting en vertragingen bij het verwerken van opnames.

Uit gegevens van on-chain transacties blijkt dat gebruikers zijn overgestapt naar andere gerenommeerde uitwisselingsplatforms, zoals Coinbase, OKX en Binance. Alleen op 26 maart vertegenwoordigden de uitgaande transacties van KuCoin een totaal van $600 miljoen. Volgens rapporten van Nansen, een alternatief blockchain-analyseplatform, hebben de dagelijkse nettouitstromen de afgelopen week een accumulatieve waarde van $1,21 miljard bereikt.

Om tegemoet te komen aan gebruikers die problemen ondervonden door de congestie, heeft KuCoin een airdrop-initiatief gelanceerd. Het totale bedrag van het airdrop-programma bedraagt ​​$8,95 miljoen. Bovendien is er een extra airdrop toegezegd aan gebruikers die gedurende deze tijd geen activa hebben opgenomen.

Binance herstelt zich na gerechtelijke overeenkomst

De crypto-uitwisseling Binance heeft herhaaldelijk controverse ervaren in het verleden. De meest opvallende gerechtelijke stap werd genomen door het Amerikaanse DOJ, waarbij Binance toegaf schuldig te zijn aan aanklachten met betrekking tot de Bank Secrecy Act (BSA) en het niet registreren als een geldtransactiebedrijf. Naar aanleiding van de gerechtelijke kwestie ging Binance ermee akkoord om een bedrag van meer dan $4 miljard te betalen.

Desondanks neemt de uitwisseling weer een positieve wending, waaronder de strategische stap om een bestuurscomité te formeren. De keuze is een respons op toenemende druk van internationale beleidsinstanties.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer