Blockchain Stories
Image default
Altcoin Nieuws

Crypto’s die in april een marktkapitalisatie van $1 miljard kunnen bereiken

Veel cryptocurrencies worden nu massaal verkocht, wat betekent dat hun waarde op de markt daalt. Maar ondanks dat, zijn er nog steeds een paar cryptocurrencies die in april kunnen groeien en daar lees je hier meer over. 

Analyse van Finbold 

Het groeien komt, omdat ze sterke basisprincipes hebben die hen steunen. Als de markt weer optimistisch wordt, kunnen deze cryptocurrencies nog meer groeien.

Daarom heeft Finbold twee cryptocurrencies gevonden die waarschijnlijk in april 2024 meer geld zullen aantrekken van investeerders. Hierdoor kunnen ze een marktkapitalisatie van $1 miljard bereiken. 

Het is belangrijk om te weten dat deze cryptocurrencies al dicht bij dit belangrijke punt zijn en dan helpt natuurlijk enorm mee.

Of ze het daadwerkelijk zullen halen, is natuurlijk niet met volle zekerheid te zeggen. Het is daarom belangrijk om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. 

De twee besproken coins 

Worldcoin (WLD) heeft als missie om één miljard mensen aan boord te krijgen in de Web3-ruimte. 

Het unieke distributiemodel van Worldcoin stimuleert wereldwijde adoptie. Dit maakt een aanzienlijke groei mogelijk en kan daarnaast zorgen dat de marktkapitalisatie tegen het einde van april dus de veelbesproken grens van $1 miljard overschrijdt.

Dan als tweede Conflux. Conflux (CFX) is een blockchain met een hoge doorvoer die speciaal is ontworpen voor verschillende commerciële toepassingen. 

Deze blockchain is ontworpen uit China en valt op vanwege zijn naleving van regelgeving en het potentieel om traditionele financiën te verbinden met de wereld van blockchain.

Op zijn weg naar een marktkapitalisatie van $1 miljard zal Conflux sterk vertrouwen op partnerschappen, zelfs te midden van de mogelijkheid van een bullish rally. 

Bijzonder is dat de Chinese overheid een nieuw openbaar blockchainplatform heeft gelanceerd met de naam “Ultra-Large Scale Blockchain Infrastructure Platform for the Belt and Road Initiative,” waarbij Conflux voorop staat.

Een stijgende lijn is voor beide currencies te zien, kunnen ze dit volhouden? Uiteraard is dit geen investeringsadvies en kan de koers ook de andere kant opgaan.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

EigenLayer kondigt token lancering en airdrop voor de crypto community aan

Wanisha Balak

Stripe hervat crypto-betalingen met stablecoin-integratie

Wanisha Balak

Baandbrekend: Ethereum bereikt historische mijlpaal met 1 Miljoen Validators!

Ulrich Martin

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer