Blockchain Stories
Omni Network (OMNI) daalt 55% na airdrop en Binance launchpool
Altcoin Nieuws

Omni Network (OMNI) daalt 55% na airdrop en Binance launchpool

Flinke tegenvaller voor Omni Network, het token OMNI daalt met 55% na de lancering. Gisteren rond 14:00 was het token beschikbaar voor handel en het handelt nu, minder dan een dag geleden, al voor meer dan de helft lager.

Ongeveer 3 miljoen OMNI tokens werden beschikbaar gesteld voor de airdrop en gedistribueerd naar de Omni community, gebruikers van andere protocollen (o.a. restakers van EigenLayer) en naar sommige NFT projecten. Dit was ongeveer 3% van het totaal aantal OMNI in circulatie.

Omni Network (OMNI) koers daalt
OMNI token koers. Bron: Coingecko.com

Zoals we eerder lieten weten, konden Binance gebruikers die BNB holden ook OMNI tokens ontvangen. Helaas is Binance niet meer beschikbaar in Nederland, maar het wordt door nog steeds een groot aantal gebruikers gebruikt. Zo’n 9.3% van de totale circulatie wordt gebruikt voor liquiditeit en launchpools.

Een goedkeuringsstempel van Binance geeft vaak veel vertrouwen. Het vorige launchpool project van Binance, Ethena (ENA), steeg met 100% tijdens een goede periode van de cryptomarkt.

OMNI daalt naar $24

Binnen een uur na de airdrop viel de prijs van $53,80 naar minder dan $33 en bleef dalen naar ongeveer $24. De oorspronkelijke marktkapitalisatie daalde van $560 miljoen naar $257 miljoen.

OMNI is inmiddels beschikbaar op alle grote exchanges als Binance, KuCoin, Coinbase en Crypto.com.

OMNI is gelanceerd tijdens een dalende trend van de algehele cryptomarkt en dat kan een reden zijn voor deze flinke daling. OMNI staat voor een uniek doel, het is een layer-1 blockchain op Ethereum en wil het rollup ecosysteem van Ether bundelen tot een uniform systeem.

Gisteren nog lanceerde Worldcoin het World Chain netwerk, omdat het rollup netwerk Optimism onvoldoende capaciteit biedt. OMNI zou al deze netwerken kunnen bundelen tot 1 ecosysteem. Ook OKX lanceerde een aantal dagen geleden haar eigen layer-2 netwerk.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer