Blockchain Stories
Deze AI Crypto’s zorgen voor een heleboel chaos 
Altcoin Nieuws

Deze AI Crypto’s zorgen voor een heleboel chaos 

Waarom wordt AI opnieuw populair? Ook Bitcoin Runes nemen toe na hun lancering op de Bitcoin halving en Altcoin Buzz legt je hier meer over uit. 

Grote interesse voor AI

De laatste tijd vinden veel investeerders projecten interessant die AI en cryptocurrency combineren. In 2024 zijn veel cryptocurrencies die zichzelf als AI-oplossingen presenteren sterk gestegen.

Hoewel het samengaan van deze technologieën interessant is, kan de recente grote interesse ervoor hebben gezorgd dat de waarde van veel AI-gerelateerde cryptocurrencies te hoog is geworden. 

Zoals gebruikelijk in de cryptomarkt, zullen slechts enkele van deze projecten op lange termijn succesvol zijn en hun waarde behouden.

Er zijn een aantal coins die er zeker uitspringen en Render (RNDR) is daar één van. 

Render is een blockchainnetwerk dat het doel heeft toegang tot de benodigde middelen voor het renderen van content te democratiseren. En dan met name videokaarten (GPUs).

Het netwerk is opgericht in 2017 en voortgekomen uit het ambitieuze idee om blockchain-technologie te gebruiken om grafische rendering te revolutioneren.  

Bittensor vertegenwoordigt een gedecentraliseerd netwerk van AI-modellen. Zijn miners vormen het fundament van het netwerk en bieden gebruikers toegang tot een breed scala aan modellen om verschillende AI-taken aan te pakken.

Tijd om te investeren? 

Het is gemakkelijk om te denken dat wanneer iets populair is, het ook altijd zo zal blijven. 

In de crypto wereld kun je hier nooit vanuit gaan en daarom moet je constant naar de feiten blijven kijken. 

Bijvoorbeeld, voordat je aandelen koopt in Render Token, overweeg dit:

Het analistenteam van The Motley Fool Stock Advisor heeft recentelijk nog bevestigd wat zij geloven dat de 10 beste crypto’s zijn voor beleggers om nu te kopen. Render Token zat er niet bij. 

De 10 geselecteerde crypto’s zouden enorme rendementen kunnen opleveren in de komende jaren en wellicht ook de moeite waard om maar te kijken.

De hype kan dus zo voorbij zijn en maak daarom een zo wijs mogelijke keuze. 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer