Blockchain Stories
Image default
Nieuws

Hoe beschermen crypto whales hun identiteit?

Het volgen van whale wallets op een blockchain-verkenner is historisch gezien ontzettend nuttig geweest om marktsentimenten te begrijpen. 

De acties van whales, van grote transacties tot strategische zetten, kunnen golven veroorzaken door het hele crypto-ecosysteem.

Wat zijn whales?

In de wereld van cryptocurrencies bestaan er entiteiten die bekend staan als “whales” en die hebben enorme macht en invloed op de markt.

Deze crypto whales zijn individuen of entiteiten met aanzienlijke bezittingen aan digitale activa. Vaak in de vorm van Bitcoin (BTC), Ether (ETH) of andere belangrijke crypto currencies.

Crypto whales zijn ontstaan met de opkomst van cryptocurrencies, vooral Bitcoin, in het begin van 2010. 

Veel vroege pioniers en investeerders verzamelden aanzienlijke hoeveelheden digitale activa toen de prijzen relatief laag waren. 

Naarmate de waarde van cryptocurrencies steeg, veranderden deze bezittingen hen in whales binnen het crypto realm. 

Sommige whales verkregen ook hun status door grootschalige investeringen of mijn activiteiten. 

Een crypto whale  bezit doorgaans een aanzienlijke hoeveelheid cryptocurrency, vaak in de miljoenen dollars. 

Dit kan worden bereikt via verschillende middelen, waaronder: zorgen dat je er vroeg bij bent. 

Investeren in cryptocurrencies in hun vroege stadium wanneer de prijzen laag zijn. Dit kan ook het zijn van een kern bijdrager aan een succesvol project omvatten. 

De bescherming 

Crypto whales doen vaak dingen om hun naam en privacy te beschermen vanwege hoe transacties op de blockchain voor iedereen zichtbaar zijn. 

Ze gebruiken verschillende manieren om zichzelf te beschermen en hier vind je een aantal voorbeelden. 

Crypto whales verdelen vaak hun geld over verschillende wallets om te voorkomen dat al hun geld op één plek staat. 

Hierdoor is het moeilijker om te zien hoeveel geld ze precies hebben. 

Dit zorgt ervoor dat hun geld veiliger is en dat anderen het moeilijker vinden om hun transacties en geldbedragen te volgen.

Privacygerichte cryptocurrencies zoals Monero (XMR), Zcash (ZEC) en Dash (DASH) bieden verbeterde privacy functies in vergelijking met traditionele cryptocurrencies zoals BTC en ETH

Whales kunnen privacy munten gebruiken voor transacties om de bron, bestemming en hoeveelheid geld die erbij betrokken is te verbergen. 

Deze anonimiteit maakt het moeilijk voor externe partijen om transacties terug te traceren naar specifieke personen of entiteiten.

Nu heb je een beter idee want hoe het allemaal in z’n werking gaat en wellicht heb je er in de toekomst zelf ook wat aan.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin Whales kopen binnen 24 uur 47,000 BTC ter waarde van $2,967,768,000

Ulrich Martin

Ripple koersverwachting, tijd om XRP te kopen?

Timo Bruinsel

Bitcoin whale Mr. 100 koopt Bitcoin tijdens marktdip

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer