Blockchain Stories
MATIC koers is aan het stijgen, wat is het volgende koersdoel?
Altcoin Nieuws

MATIC koers is aan het stijgen, wat is het volgende koersdoel?

Op dit moment is de MATIC koers goed mee aan het stijgen dankzij de opwaartse beweging van Bitcoin, maar is dit tijdelijk of gaan we langer een opwaartse beweging zien?

MATIC prijs ziet er goed uit op dit moment

De koers van MATIC stijgt op de daily chart en veel traders zien dat er potentie is voor een koersherstel. De coin wordt op dit moment weer goed verhandeld aangezien MATIC bijna niet verkocht is in de laatste paar dagen.

Dit positieve marktsentiment wordt op dit moment nog voortgezet. Op dit moment zijn er veel grote wallet adressen die in de plus staan met hun investering zonder dat er veel verkooporders zijn. Dit betekent dat er nog niet met winst wordt verkocht op dit moment, waardoor vasthouden op dit moment nog het interessantste is.

Het herstel wordt verder ondersteund door de traders die overmatig long gaan op de derivatenmarkt. Deze traders verwachten bullish prijsactie in de prijs van MATIC, wat voor optimisme en vertrouwen uitstraalt in de prijs. Dit is te zien aan de fundingrate, die de afgelopen dagen is gezakt.

De fundingrate vertegenwoordigt de vergoeding tussen holders van lange en kortetermijncontracten om het prijsevenwicht gelijk te houden. Normaal gesproken staat negatieve rente voor de dominantie van korte contracten, terwijl de positieve rente aangeeft dat langetermijncontracten de overhand hebben.

In dit geval is het dus zo dat de langetermijncontracten de overhand hebben. Dit betekent dus dat we kunnen verwachten dat MATIC voorlopig nog best stijgen.

Is Matic een goed project om in te investeren?

Polygon (MATIC) heeft beleggers in het verleden veel winst gegeven en er wordt zelfs voorspeld dat de MATIC koers de komende jaren zal blijven groeien. Maar omdat de cryptomarkt ongelooflijk volatiel is op dit moment, moet je alle risico’s zelf beoordelen, dus DYOR.

Je kunt het laatste nieuws en meningen over het project onderzoeken en kijken naar technische indicatoren zoals bijvoorbeeld de Relative Strength Index op de grafiek van de munt voordat je erin investeert.

Wat wordt MATIC waard in 2025?

Het is bijna onmogelijk om de prijs van MATIC zo ver in de toekomst te voorspellen. De all-time high van Polygon (MATIC) was zo’n $2,93, dit is bijna 75% lager dan de huidige prijs.

X gebruikers als Harryfx en 2xnmore schatten dat de MATIC koers in 2025 rond de $5 en $6 kan handelen, maar neem het advies alsjeblieft met een korreltje zout en vergeet niet om zelf je eigen onderzoek te doen voordat je Matic gaat kopen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

Ethereum analyse, hoe ETF zorgt dat ETH naar $4.5K gaat

Timo Bruinsel

Polkadot probeert nieuw leven in te blazen, is $10 haalbaar?

Timo Bruinsel

XRP kopen vergelijkbaar met investeren in Apple Google Tesla

Mike Schonewille

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer