Blockchain Stories
Image default
Altcoin Dogecoin Nieuws

Potentiële stijging voor Dogecoin koers: Bullish trends

Memecoin Dogecoin (DOGE) heeft zich omhoog weten te vechten tot één van de belangrijkste spelers op de cryptomarkt. Dogecoin lijkt op het moment boven de bullish trends uit te komen. Zal de Dogecoin koers een flinke stijging ondergaan?

Het speelse karakter van memecoin Dogecoin trekt veel handelaars aan, waardoor de marktkapitalisatie op het moment rond de $ 28 miljard ligt met meer dan 7 miljoen on-chain houders. 

De laatste dagen vertoont de Dogecoin koers een bullish trend. De prijs begint te stabiliseren boven het ondersteuningsniveau van $ 0,15. Deze stijging komt goed overeen met de verwachtingen van de Dogecoin community, die optimistisch is over het bereiken van de $ 1. 

Een potentiële rally voor Dogecoin

Crypto-analist Kevin, eerder bekend als OG_Yomi op X (Twitter), poste onlangs een positieve kijk op de prestaties van Dogecoin ten opzichte van de Bitcoin. Op 24 april postte hij het volgende:

In de post benadrukt hij dat de Dogecoin zich consolideert in de ‘Golden Pocket’. Dit is een belangrijke Fibonacci retracementzone, die fungeert als een sterk weerstandsniveau. Deze positie van Dogecoin laat zien dat voortzetting van het opwaartse momentum van de memecoin erg waarschijnlijk is. De Dogecoin blijft goed gepositioneerd staan boven de opwaartse gemiddelden van de gehele markt. 

Crypto analist Ali Martinez heeft bijgedragen aan de bullish vooruitzichten door het identificeren van een koopsignaal van de TD Sequential indicator op de daggrafiek van Dogecoin. 

Deze indicator staat bekend om de nauwkeurigheid waarop hij voorspellingen doet over trendomkeringen. Dit duidt op het dichterbij komen van het einde van de recente prijsdalingen. Ook toont dit het begin van een potentiële rally die meerdere dagen kan duren. 

Korte of lange termijn?

De analyse van Kevin op X (Twitter) laat zien dat een investeringsstrategie op de lange termijn juist bullish zal zijn, gericht op de groei-indicatoren, zoals de ‘Golden Pocket’. Dit zal een geleidelijke opwaartse trend voorspellen. 

Ali Martinez suggereert echter een aantal specifieke technische signalen, die juist wijzen op een snelle reactie van de markt. Dit zal juist een investeringsstrategie voor de korte termijn bullish maken. 

Beide inzichten bieden handelaars meerdere strategieën voor het investeren in de Dogecoin. Hierdoor zijn er verschillende mogelijkheden om een investering te benaderen. 

Analyse van de Dogecoin koers

De Dogecoin koers heeft deze maand veel volatiliteit getoond, terwijl ze het positieve momentum wisten te behouden. Op het moment van schrijven heeft Dogecoin een waarde van $ 0,1617 bereikt. Dit is een stijging van 0,87% over de afgelopen 24 uur. In de afgelopen week is de memecoin zelfs met 3,5% gestegen. 

Koers dogecoin
Bron: Coinmarktcap.com

Er is ook een consistent ondersteuningsniveau vastgesteld rond de $ 0,152. Dit was de prijs op 20 april 2024. Deze prijsbeweging laat zien dat de markt flink actief is en er veel handelsmogelijkheden zijn op basis van de ondersteunings- en weerstandniveaus. 

Betere prestaties van Dogecoin ten opzichte van Bitcoin

De Dogecoin heeft dit jaar betere prestaties neergezet dan de Bitcoin. Dogecoin heeft een winst van 75,01% gehaald, terwijl Bitcoin achterloopt met 50,18%. 

Dogecoin blijft aandacht trekken door haar goede prestaties. Hierdoor zien handelaars en beleggers potentie voor flinke winst. Daarnaast leveren de analyses van experts ook veel aandacht op. 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

Bitcoin Whales kopen binnen 24 uur 47,000 BTC ter waarde van $2,967,768,000

Ulrich Martin

Ripple koersverwachting, tijd om XRP te kopen?

Timo Bruinsel

Bitcoin whale Mr. 100 koopt Bitcoin tijdens marktdip

Timo Bruinsel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer