Blockchain Stories
Het Solana-spel ‘Nyan Heroes’ keert terug met uitgebreide Play-to-Airdrop-beloningen
Altcoin Nieuws Solana

Het Solana-spel ‘Nyan Heroes’ keert terug met uitgebreide Play-to-Airdrop-beloningen

Cats-in-mechs shooter Nyan Heroes zal volgende week zijn servers weer online brengen, aangezien het tweede play-to-airdrop seizoen van start gaat. Wat kun je zoal verwachten?

De beloningen 

Na de eerste pre-alpha demo speltest eind maart en begin april, zal de Overwatch-achtige helden shooter Nyan Heroes volgende week zijn online servers opnieuw online brengen.

Dit te midden van een vernieuwde push voor play-to-airdrop voor de Epic Games Store PC-titel.

Nyan Heroes is een teamgebaseerde shooter met NFT-assets en een aankomende token op de Solana blockchain

De servers zullen opnieuw worden gelanceerd vanaf 8 mei, en de tweede pre-alpha demo spelperiode zal een nieuwe gerangschikte modus voor spelers bevatten.

Max Fu is creatief directeur en CEO van 9 Lives Interactive. 

Fu vertelde aan Decrypt dat de demo spelperiode momenteel gepland staat tot 26 mei, maar dat het mogelijk is dat de studio dat venster zal verlengen.

Voorafgaand aan de heropleving van de pre-alpha heeft Nyan Heroes het tweede seizoen van zijn play-to-airdrop-campagne gelanceerd.

Die zal de soorten beloningen uitbreiden die spelers kunnen verzamelen – en zal resulteren in een toewijzing voor de uiteindelijke NYAN-tokenairdrop van het spel op Solana.

Nog even wachten 

Eerder konden spelers in-game MEOW-punten verdienen door een scala aan roterende in-game opdrachten te voltooien, waaronder taken zoals het spelen van een bepaald aantal wedstrijden. 

Ook het behalen van een bepaald aantal vijandelijke kills ontbrak niet. 

https://twitter.com/nyanheroes/status/1785684162348999025?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1785684195630792763%7Ctwgr%5Ed8bc5a1c677ba69eb54a7ac0d156f6aa843ecd34%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fdecrypt.co%2F229370%2Fsolana-game-nyan-heroes-returning-expanded-airdrop 

In seizoen twee zal de play-to-airdrop-campagne ook CATNIP-punten toevoegen. Die geeft beloningen voor de prestaties in het spel en voegt een vermenigvuldiger toe aan de airdrop-toewijzingen van spelers. 

CATNIP zal naast MEOW bestaan en ook in toekomstige seizoenen in het spel blijven.

Volgens de studio heeft Nyan Heroes tot nu toe meer dan 200.000 downloads behaald op de Epic Games Store. En bereikte het een piek van meer dan 45.000 dagelijkse actieve gebruikers tijdens het initiële pre-alpha testvenster. 

De studio zegt dat 20% van de gebruikers “Web2-spelers” waren. Dit is gebaseerd op zijn gegevens, wat wijst op een mainstream overlap met de traditionele gamer basis van de Epic Games Store.

Mooie ontwikkelingen worden er dus gemaakt en voor de gamers kan de week daarom niet snel genoeg voorbij gaan. 

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer