Blockchain Stories
Crypto analist voorspelt doorbraak in SOL koers!
Altcoin Nieuws Solana

Crypto analist voorspelt doorbraak in SOL koers!

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana, vaak aangeduid met zijn ticker SOL, had eerder dit jaar de $200 koers bereikt, maar zakte daarna terug naar $150. Recentelijk wijzen de indicatoren er echter op dat er een bullish periode aankomt. Er heerst een algemeen sentiment dat Solana binnenkort weer boven de $200 zal uitkomen. Lees verder voor meer details over SOL en wat een aantal analisten zeggen over deze altcoin.

Opvallende groei op D1 tijdframe

Maximilian FX, een bekende crypto analist, voorspelt dat de prijs van Solana op weg is naar een nieuwe koersstijging. Hij geeft aan dat de groei van SOL op het D1 tijdframe een teken is van aanstaand herstel.

Bovendien legt Maximilian uit dat de cryptomarkt recent een omslag naar een bullish trend heeft gemaakt. Deze week begon de markt zich te herstellen, aangedreven door een stijging van de Bitcoin koers boven de $63.000.

Op basis van de huidige setup en trend, is $172,33 het meest waarschijnlijke doel voor een doorbraak op weerstandsniveau D1. We wachten op verdere groei richting het doel van $200,00,” aldus Maximilian FX

Maximilian FX

Het is op basis van Maximillian ze uitleg dus zeker goed om SOL in de gaten te houden. Laten we hieronder nog een crypto analist analyseren. 

Ondersteuning boven $125

Orson Fawley, een andere gerenommeerde crypto analist, heeft ook voorspeld dat Solana de $200 koers zal overstijgen. Hij benadrukt dat er een stevige ondersteuning rond de $125,80 is waargenomen, wat een positief teken is. Op dit moment is de koers van SOL $142,45 en nadert het de weerstand op $157.

“Fawley legt uit dat als de altcoin de weerstand doorbreekt, het op weg is naar het volgende weerstandsniveau van $180. Aan de andere kant kan SOL de steun nog eens testen voordat de opwaartse trend stevig gevestigd is,” voegt hij toe.

Orson Fawley
image 3 2
Bron: TradingView

Momenteel staat de prijs van Solana op $142,37, met een daling van 5,99% in de laatste 24 uur. Echter, op de 7-daagse grafiek presteert de altcoin veel beter. Het is zeker aan te raden om deze coin in de gaten te houden.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Timo Bruinsma

PEPE afgewezen op $0,00000920 en daalt vervolgens flink

Timo Bruinsma

Waarom Bitcoin niet reageerde op het CPI rapport van juni

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu