Blockchain Stories
ByBit introduceert volgende week trade en opnames voor Notcoin
Altcoin Bybit Nieuws

ByBit introduceert volgende week trade en opnames voor Notcoin

Notcoin, een play-to-earn game beschikbaar als mini-app op Telegram, trekt veel aandacht nu grote beurzen zich voorbereiden om deze cryptocurrency te listen. 

Crypto exchange ByBit kondigde op 9 mei de listing van Notcoin op hun platform aan. Direct na de aankondiging was er een significante toename in stortingen te zien. ByBit verwacht vanaf 16 of 17 mei te starten met het faciliteren van handel en opnames.

Op andere exchanges

Volgens ByBit zullen stortingen en opnames mogelijk zijn via The Open Network (TON), en worden trades uitgevoerd via een geautomatiseerde handelstool zodra deze beschikbaar zijn. 

Na de toevoeging van Notecoin aan de lanceerpool op 9 mei, kondigde Binance ook aan dat ze vanaf 16 mei zullen starten met spot trading van Notcoin. Daarnaast zal een derde partij, een Telegram crypto wallet, Notcoin (NOT) eveneens op 16 mei toevoegen.

OKX plant ook om Notcoin te presenteren tijdens hun jumpstart mining event op 13 mei. Hierdoor kunnen houders van Toncoin (TON) hun tokens staken en als beloning NOT ontvangen.

NOT wordt steeds populairder, waarbij de hashtag #Notcoin al meer dan 35.000 berichten heeft verzameld tot op heden.

Wat is Notcoin?

Notcoin, gelanceerd in januari 2024, is een gratis play-to-earn game op Telegram. Gebruikers kunnen beloningen verdienen door simpelweg op de iconen te klikken. Dit spel is gebaseerd op de TON blockchain en is opgericht door Sasha Plotinov, oprichter van Open Builders.

Kort na de lancering ging dit klikspel viraal op Telegram en trok het snel miljoenen gebruikers aan, zelfs voordat de NOT token verhandeld werd op verschillende crypto exchanges.

Volgens Plotinov heeft NOTcoin bijgedragen aan het aantrekken van gebruikers naar Telegram voor crypto-activiteiten. Zo heeft de applicatie binnen enkele maanden na de lancering ongeveer 30 miljoen gebruikers gewonnen. Het officiële Notcoin Community-kanaal op Telegram telt momenteel meer dan zes miljoen abonnees, en op platform X volgen 1,6 miljoen mensen Notcoin.

De Toncoin cryptocurrency heeft op het nieuws gereageerd met een significante koersstijging, waarbij het steeg naar $6.86. Op het moment van schrijven handelt TON op $6.86, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 16,16% in de afgelopen 24 uur.

image 5
Bron: CoinGecko

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

R. Kiyosaki onthult zijn Bitcoin handelsstrategie

Scott

Whales verlaten Shiba Inu, wat doet het met de prijs?

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF’s zien nog steeds een gigantische uitstroom

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu