Blockchain Stories
Handelsgigant Susquehanna koopt $1.174.000.000 aan spot Bitcoin ETF’s
Bitcoin Nieuws

Handelsgigant Susquehanna koopt $1.174.000.000 aan spot Bitcoin ETF’s

Het wereldwijde handels- en technologiebedrijf Susquehanna heeft fors geïnvesteerd in spot Bitcoin (BTC) exchange traded funds (ETF’s). Hieronder vind je meer details over deze indrukwekkende investering. Het bedrijf lijkt een positief koop sentiment te hebben, wat kan wijzen op een toekomstige koersstijging voor Bitcoin.

Volgens een recente indiening bij de Securities and Exchange Commission (SEC) heeft Susquehanna in totaal 17.271.326 aandelen gekocht van Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) in drie tranches: $6,3 miljoen, $1,05 miljard en $34,77 miljoen, wat neerkomt op een totaal van ongeveer $1,174 miljard. 

Met een huidige marktprijs van $55,30 per aandeel is de waarde van de GBTC investering van Susquehanna nu ongeveer $955,10 miljoen, waarmee dit hun grootste spot Bitcoin ETF belegging is, maar ze hebben er meer. Lees hieronder naar alle posities die ze bezitten.

Nog meer investeringen gedaan!

Susquehanna heeft ook 1.349.414 aandelen van Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) gekocht voor €83,74 miljoen, naast 583.049 aandelen van BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT) voor $23,6 miljoen, 560.832 aandelen van Bitwise Bitcoin ETF (BITB) voor $21,7 miljoen en 508.824 aandelen van ARK 21 Shares Bitcoin ETF (ARKB) voor $36,1 miljoen. 

De portefeuille bevat ook 256.354 aandelen van VanEck Bitcoin Trust (HODL) aangekocht voor $20,6 miljoen, 255.814 aandelen van WisdomTree Bitcoin Fund (BTCW) gewaardeerd op $19,3 miljoen ten tijde van de aankoop, 166.200 aandelen van Invesco Galaxy Bitcoin ETF (BTCO) verworven voor $11,8 miljoen, en 192.391 aandelen van Valkyrie Bitcoin Fund (BRRR) ter waarde van $3,9 miljoen.

Totaal vermogen Susquehanna

Al met al heeft Susquehanna, dat $481 miljard aan beheerd vermogen heeft, $1,31 miljard geïnvesteerd in negen verschillende spot Bitcoin ETF’s. De SEC heeft in januari 11 aanvragen goedgekeurd voor het aanbieden van dergelijke BTC producten, ondanks de waarschuwing dat Bitcoin als een volatiele en speculatieve activa wordt beschouwd. 

Wisten jullie al dat Susquehanna een totaal vermogen had van $481 miljard aan beheerd vermogen? 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer