Blockchain Stories
Ripple kondigt nieuwe samenwerking aan met Swirlds Labs
Altcoin Nieuws Ripple

Ripple kondigt nieuwe samenwerking aan met Swirlds Labs

Ripple heeft onlangs een spannende nieuwe samenwerking aangekondigd met Swirlds Labs, bekend als ontwikkelaar van het blockchainnetwerk Hedera.

In dit artikel nemen we je mee door de details van deze samenwerking en bespreken we de mogelijke impact ervan.

Samenwerking tussen Ripple, XRPL Labs en Swirlds Labs

Ripple en XRPL Labs hebben hun krachten gebundeld met Swirlds Labs. Swirlds is niet alleen de ontwikkelaar van Hedera maar werkt ook samen met de Algorand Foundation om te integreren in de Decentralized Recovery (DeRec) Alliance.

De DeRec Alliance omvat prominente leden zoals Acoer, BankSocial, Blade Labs, The Building Blocks, Casper Association, Constellation Network, The Hashgraph Association, HBAR Foundation, en Revive Labs. Deze alliantie is opgericht door Hedera mede-oprichter Leemon Baird en heeft als doel om het herstel van digitale activa te versnellen door een open-source proces aan te bieden.

Impact van de samenwerking

Wietse Wind, oprichter en CEO van XRPL Labs, heeft zijn steun voor dit initiatief uitgesproken en benadrukt de noodzaak voor geavanceerde, gebruiksvriendelijke oplossingen voor sleutelherstel:

Naarmate we naar massale individuele adoptie bewegen, wordt het steeds duidelijker dat geavanceerde maar gebruiksvriendelijke oplossingen voor sleutelherstel nodig zijn. DeRec Alliance is toegewijd aan het verbeteren van interoperabiliteit en het verhogen van de beveiliging,

Wietse Wind

Mogelijke invloed op de cryptomarkt

Een samenwerking tussen gerenommeerde bedrijven in de cryptocurrency-sector kan significante invloed hebben op de koers van betrokken munten of tokens. Dit soort allianties kan vertrouwen wekken bij investeerders en de bredere markt, wat kan leiden tot een toename van de vraag en potentieel een koersstijging.

Samenwerkingen bevorderen ook technologische integraties en innovaties die de functionaliteit en het potentiële gebruik van een cryptocurrency kunnen verbeteren, wat de waarde op lange termijn kan verhogen. Bovendien kan het nieuws over een nieuwe samenwerking bijdragen aan een positieve perceptie van het project.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde artikelen

FLOKI stijgt 17% en doet later vandaag een belangrijke aankondiging

Thanh Lanh Tran

Crypto trader deelt inkoop- en verkoopmoment van zijn Avalanche positie

Thanh Lanh Tran

Zuid-Korea aangespoord om VS te volgen op het gebied van crypto ETFs

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer